Skip to content

COMMERCIE.

Sales & Accountmanagement

De afdeling Sales & Accountmanagement is verantwoordelijk voor relatiemanagement en het aanspreekpunt voor geldverstrekkers en prospects. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen, klanttevredenheid en groei van de organisatie met het streven dat onze bestaande klanten onze grootste ambassadeurs worden. We acteren vanuit de Quion-mindset om continu te verbeteren en meer uit de bestaande organisatie te halen en overzien inhoudelijk en procesmatig de hele keten ‘van geldverstrekkers tot eindconsument’. Onze opdracht is het vertalen van de wensen van onze geldverstrekkers naar mogelijkheden binnen Quion.

En onze grootste uitdaging en tegelijkertijd hetgeen wat ons werk zo leuk maakt?  Complexiteit: hoe ingewikkelder het veld aan stakeholders en belangen, hoe liever wij het hebben. Onderhandelen en ondernemerschap zit in ons DNA en het verenigen van standpunten door bij conflicterende belangen de gemene deler te zoeken. Geen dag is het hetzelfde, verrassingen gegarandeerd.

Productmanagement

Hoe mooi is het om bezig te zijn met de toekomst van Quion! Inspiratie opdoen door leuke en uitdagende gesprekken te voeren met klanten en externe ontwikkelingen te volgen. Ervoor zorgen dat Quion relevant blijft in de toekomst met waardevolle platformfunctionaliteit en diensten.

De afdeling Productmanagement is eigenaar van de platformfunctionaliteit en dienstverlening die Quion aanbiedt. Deze staat beschreven in de Platform- en Diensten Catalogus (PDC).

Door continue in gesprek te zijn met onze klanten te combineren met actuele kennis van en inzicht in de ontwikkelingen in de markt, signaleren en analyseren wij de belangrijkste ontwikkelingen en trends binnen de hypothecaire waardeketen die van funding via servicing loopt naar distributiepartners en consumenten. Wij werken samen met de teams die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van nieuwe of gewijzigde dienstverlening, en met de teams die verantwoordelijk zijn voor pricing en de verkoop van nieuwe of gewijzigde dienstverlening.

VACATURES COMMERCIE.

Capelle aan den IJssel

Open sollicitatieNederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel