Skip to content

FINANCE & RISK.

Finance Funders

De afdeling Finance Funders is verantwoordelijk voor financiele administratie, control en financiele verslaglegging van de hypotheek portefeuilles. Daarnaast is deze afdeling het aanspreekpunt voor geldverstrekkers op het gebied van administratie van funding structuren. Onze collega's van Finance Funders zijn er op gebrand om optimaal samen te werken met de andere afdelingen van Quion. Daarmee zorgen we ervoor dat geldverstrekkers op elk gewenst moment in control zijn met betrouwbare financiele informatie en dat zij met innovatieve oplossingen voorop lopen in het voorzien in de behoeften van investeerders.

Risk, Compliance & Veiligheidszaken

De afdeling Risk, Compliance en Veiligheidszaken maakt onderdeel uit van de Finance organisatie en buigt zich over een breed palet aan werkzaamheden en onderwerpen. Binnen Risk management wordt gewerkt aan het identificeren, monitoren en mitigeren van risico’s die in het ondernemen en dagelijks werk op ons af komen. Onze Compliance collega's zien erop toe dat er gewerkt wordt volgens de normen en regels en zij bewaken de integriteit van de organisatie.

Veiligheidszaken is gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van fraude en als het nodig is doet de afdeling onderzoek naar (mogelijke) fraude. Als afdeling staan we in het middelpunt van de financiële dienstverlening en bestaat veel interactie met inhoudelijke experts bij klanten, de interne organisatie en toezichthouders en toezichthoudende functies.

COLLEGA AAN HET WOORD.

"Het werken bij Quion is interessant en uitdagend, omdat geen enkele werkdag hetzelfde is. Samen met collega’s van verschillende afdelingen proberen wij ervoor te zorgen dat Quion aan wet- en regelgeving voldoet, maar ook tegemoetkomt aan de compliance wensen van geldverstrekkers. Quion voelt voor mij als één grote familie. Er wordt hard gewerkt, maar door de grote betrokkenheid en de persoonlijke benadering binnen de organisatie zijn collega’s altijd bereid om je te helpen en te ondersteunen of om gewoon gezellig een praatje te maken."

Esmée van Hal, Compliance Officer

VACATURES FINANCE & RISK.

Capelle aan den IJssel

Open sollicitatieCapelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Senior IT Risk Manager (38 uur per week)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland