Skip to content

IT & DELIVERY.

Pak jij de ruimte om te groeien binnen onze IT afdeling?

Bij ons gaan mens en techniek hand in hand. Via het Quion Servicing Platform (QSP) biedt IT&D klanten high performing services en technische oplossingen voor het aanbieden, onderhouden en optimaliseren van hypotheekproducten. Met de ruimte om zelf te bepalen hoe zij de samenwerking met ons zien: van software tot full service. Agile ontwikkelteams gaan bij Quion aan de slag om met de juiste prioriterisering steeds verder te komen. De IT sky kent geen grenzen!

Er wordt bekeken welke vragen er in de business zijn en hoe hiermee kan worden omgegaan. Hierbij kan je denken aan portfolio management, business consultancy en delivery management. Vervolgens worden er wijzigingen in het IT landschap en systemen doorgevoerd. Binnen het landschap heeft Quion te maken met Klantcontact, Midoffice, Backoffice, Finance, Robotics, Integratie en Documentatie gebaseerd op technologieën als Mendix, Salesforce, Automation Anywhere, Microsoft Azure, Microsoft .Net en SQL.

Iedereen binnen Quion moet zijn of haar werk goed kunnen uitvoeren. Zonder IT geen productieve dag! Servicedesk, IT infrastructuur, contract management, release management, security; Er komt heel wat bij kijken en dit alles wordt pas echt goed zichtbaar wanneer je in gesprek gaat met IT bij Quion.

COLLEGA AAN HET WOORD.

"Bij Quion krijg ik veel kansen om verder te groeien en zelf te kijken naar mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben begonnen als applicatiespecialist en ik wilde verder groeien naar een Developer rol. Die kans heb ik gekregen!

Quion is een tof bedrijf met toffe collega's waar een goede sfeer heerst en waar nog heel veel technische uitdaging ligt."

Veerle As, Mendix Developer

VACATURES IT & DELIVERY.

Capelle aan den IJssel

Open sollicitatieNederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel