Account Executive Sales (38 uur per week)

Omschrijving

Inspireren en ontwikkelingen ten alle tijden voor zijn? Overzie jij de gehele keten van geldverstrekkers tot eindconsument? Klaar om samen doelstellingen te bereiken? Dan is de functie van account executive bij Quion jouw volgende stap! 

Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken  van gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.

Als account executive bij Quion maak je deel uit van de afdeling sales & accountmanagement. De account executive sales rapporteert aan de chief commercial officer (CCO). Je geeft zelf leiding aan de servicemanagers binnen het eigen accountteam en indirect aan het accountteam waarin ook andere disciplines zoals customer support, projecten, control geldverstrekkers zitten.

Wat ga je doen?

Als account executive sales ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen met betrekking tot ‘klantbehoud’ en ‘groei’ en overzie je inhoudelijk en procesmatig de hele keten van geldverstrekkers tot eindconsument.

Kortom, als account executive

 • Formuleer jij een jaarplan voor het eigen accountteam;
 • Signaleer en analyseer jij ontwikkelingen en knelpunten bij de realisatie van het strategische, tactische en operationele beleid en bespreekt deze met betrokkenen;
 • Zorg voor het lopend houden van interne (buiten de afdeling) en externe werkcontacten en volgt afspraken op tussen het verantwoordelijkheidsgebied en deze contacten;
 • Zorg jij er samen met de collega account executives voor dat interne- en externe salesstructuren (weekstart, verslaglegging, agendavoorbereiding) geïmplementeerd worden en uitgevoerd worden;
 • Draag jij zorg voor afstemming van klantbehoeften naar de betreffende operationele afdelingen waardoor de business beschikt over alle actuele klantinformatie;
 • Zie jij toe op en laat het klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren, communiceert de resultaten naar alle stakeholders en stuurt actief op verbetering van de uitkomsten;
 • Volg jij trends en andere marktontwikkelingen en zet deze door binnen de interne organisatie zodat nieuwe mogelijkheden voor Quion verder kunnen worden onderzocht en ontwikkeld.

We zijn benieuwd naar de best practices die jij met ons gaat delen! 

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als account executive zorg je voor de juiste afstemming met klanten. Het is daarom belangrijk dat je communicatief sterk bent en stevig in je schoenen staat. Je neemt van nature gemakkelijk het initiatief. Onderhandelen en ondernemerschap zitten bij jou in het bloed. Verder ben je een enthousiaste persoonlijkheid die op zoek is naar een vooruitstrevende organisatie waar je het verschil kan maken.

Daarnaast heb jij: 

 • WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen commerciële financiële dienstverlening waarvan minimaal 3 jaar in een sales functie;
 • Certificaten salestrainingen (bijvoorbeeld salesleadership ISAM, RSM);
 • Kennis van hypothecaire processen en insourcing hiervan;
 • Kennis van de betreffende wet- en regelgeving;
 • Sterke uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlands als Engels;
 • Kennis van de lean methode en tools en de toepassing hiervan voor het bereiken van een klantgedreven en ondernemende uitvoering van de werkzaamheden.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen €4839 en €6913 bruto per maand op basis van 38 uur per week & 190 vakantie-uren
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden 
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.

Interesse in deze vacature van Account Executive Sales? Graag zien wij jouw CV en motivatie tegemoet. Je kan reageren via de sollicitatiebutton en bij vragen over de sollicitatieprocedure contact opnemen met Ilze de Waard (06-15162845) of Rachelle van der Kemp (06-15623025). Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Zulfiqar Lakho via 06-21345000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.