Allround medewerker Hypotheken (38 uur per week)

Omschrijving

Bezorg jij een klant graag het Wauw-effect? Kun jij de vraag achter de vraag achterhalen? Heb jij interesse in de hypotheekbranche en wil je hier graag meer over leren? Houd jij van dynamiek en veel afwisseling? Dan is de functie van Allround medewerker Hypotheken bij Quion echt iets voor jou!


Jouw werkomgeving

Werken bij Quion betekent werken in een dynamische organisatie die een spilfunctie vervult in de Nederlandse hypotheekmarkt. Quion is een van de grootste servicers in Nederland. Wij begeleiden met trots al bijna 20 jaar het beheer van hypotheken en consumptief krediet. Van aanvraag tot aflossing. Dit doen wij voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties. De hypotheekportefeuille die wij begeleiden is ruim 65 miljard euro. Wij staan dagelijks met 500 collega’s klaar voor ruim 400.000 huishoudens.


Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.


Als allround medewerker Hypotheken ben jij een echte generalist en wij bieden je dan ook de kans om kennis op te doen van meerdere facetten in het hypotheekproces, zowel op administratief vlak als op het gebied van het klantcontact. Als allround medewerker krijg jij te maken met verschillende processen uit zowel de acceptatie (Midoffice) als beheer fase (Backoffice) van een hypotheek. Je gesprekspartners variëren van hypotheekadviseurs en notarissen tot consumenten. Het contact kan zowel telefonisch als schriftelijk zijn en in de loop van 2021 zal dit ook steeds meer via chat plaatsvinden. Je gaat in een team met een aantal collega’s deze nieuwe functie invullen en bij succes gaat dit team snel groeien. 


Wat ga je doen?

Werken binnen Operations van Quion is erg dynamisch. Die dynamiek vind je zeker terug in deze functie want je start deze functie met het leren van acceptatie- en aflosprocessen binnen onze Midoffice en Backoffice. Hierdoor word je multiskilled en ga je aan de slag daar waar je collega's jouw kennis en kunde goed kunnen gebruiken. En daar zal het niet bij blijven! Zo kan het zomaar zijn dat je aan een projectteam wordt toegevoegd die voor één specifieke klant een project oppakt en volledig afrondt. Daarom is het in deze functie van groot belang dat je energie krijgt van een werkomgeving waarbij het enige voorspelbare is dat je werkomgeving en werkzaamheden regelmatig wisselen. Dat dit vaak gepaard gaat met het proactief benaderen van stakeholders en consumenten. Dit geeft je energie en doe je graag. Jij vindt de Customer Experience belangrijk en probeert de klantverwachting te overtreffen. Je denkt mee met procesverbetering waardoor we onze dienstverlening steeds verder kunnen verbeteren. 

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt zoveel mogelijk leren van de administratieve processen rond een hypotheek. De wil om te leren vinden wij belangrijker dan ervaring. Daarom vind jij het heel gewoon om feedback geven en te vragen want jij vindt dat je daarmee het snelst leert. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.


Als allround medewerker Hypotheken ben je uiteraard communicatief erg vaardig. Je kunt goed luisteren en vraagt door totdat je een compleet beeld van de vraag hebt. Je bent empathisch en kunt je goed inleven in de klant. Je hebt een duidelijke interesse in hypotheken en je wil je hier graag verder in ontwikkelen. Je bent nieuwsgierig en servicegericht.


Daarnaast

  • Heb je een HBO diploma
  • Toon je in alles dat je leergierig bent
  • Beheers je de Nederlandse taal goed
  • Ben je in bezit van je WFT basis of ben je bereid deze op korte termijn te behalen
  • Ben je opzoek naar een uitdagende fulltime baan waarbij de dag voorbij is als het werk af is.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.


Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei.


  • Een basissalaris tussen de €2.156 en € 3.079 bruto per maand & 190 vakantie-uren
  • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor binnen Quion
  • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden.
  • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.
  • Mogelijkheden om wisselend op locatie of van huis uit te werken.


Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.