Applicatiebeheerder team Finance (38 uur per week)

Omschrijving

Word jij enthousiast van een dynamische rol als applicatiebeheerder en wil je graag in een agile omgeving betrokken zijn bij nieuwe releases en projecten? Wil jij werken in een complex applicatielandschap? Lees dan snel verder!


Jouw werkomgeving

Als applicatiebeheerder bij Quion maak je deel uit van de afdeling IT&Delivery Supply, team Finance. Zoals elk team binnen IT&D werken zij volgens de Agile methodiek wat dus ook betekent dat je als applicatiebeheerder een actieve rol binnen dit multidisciplinair zelfsturend team zal krijgen.


Wat ga je doen?

Als applicatiebeheerder bij Quion verzorg je het beheer en verbetering van applicaties die binnen Quion worden gebruikt, en specifiek de 'Finance' omgeving. Je doet dit door ervoor te zorgen dat bestaande en toekomstige financiële applicaties en inrichtingen zonder problemen draaien, vernieuwingen worden doorgevoerd en daarmee zorg je dat de business succesvol blijft. Daarnaast heb je als applicatiebeheerder een adviesfunctie richting interne en externe klanten. In de rol van applicatiebeheerder werk je nauw samen met de business en Technisch Beheer. Jij bent een belangrijke schakel tijdens live applicatie problemen, nieuwe ontwikkelingen maar ook met ernstige problemen zoals verstoringen en incidenten met de applicaties.

Kortom, als applicatiebeheerder

 • Vertaal je requirements in het kader van wijzigingen en projecten naar inregelingen in bestaande systemen
 • Stel je wijzigingsverzoeken op richting applicatieleveranciers
 • Los je incidenten op in samenwerking met Applicatiebeheerders, leveranciers en overige belanghebbenden
 • Houd je de eigen applicatiedocumentatie up to date als onderdeel van Incident-, Change- en Problem Management
 • Ben je medeverantwoordelijkheid voor de kwaliteit en onderhoudbaarheid van de bestaande systemen
 • Draag je bij aan verbeteringen die bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter maken
 • Ben je medeverantwoordelijk om de doelstellingen op het gebied van nieuwe productie optimaal te faciliteren
 • Draag je bij aan de synergie tussen de verschillende IT teams en gebruikers
 • Ben je medeverantwoordelijk voor de afstemming met geldverstrekkers, service providers en intermediairs over een optimale inrichting van werkprocessen

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Als applicatiebeheerder heb je op de eerste plaats een zeer gedegen IT kennis nodig. Verder ben je communicatief erg vaardig en neem je zelf het initiatief om op zoek te gaan naar de benodigde informatie. Je durft op mensen af te stappen en hebt ervaring met stakeholdersmanagement. Je bent stressbestendig en krijgt energie van een hectische werkomgeving. Je kan snel schakelen en hebt een groot analytisch vermogen. Je bent gewend om zelfstandig en in team verband te werken, en zoekt waar nodig de samenwerking op met collega's. En je houdt van afwisseling en laat je niet van de wijs brengen als zaken niet lopen zoals verwacht.
Daarnaast

 • Heb je HBO werk- en denkniveau
 • Heb je kennis of tenminste veel interesse in IT technieken
 • Heb je ervaring in soortgelijke functie
 • Kennis van en ervaring met Agile werken is een pré
 • Heb je bij voorkeur kennis van de financiële dienstverlening
 • Beheers je de Nederlandse taal goed

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen €2644 en €3777 bruto per maand op basis van 38 uur per week & 190 vakantie-uren
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling, o.a. applicatiegerichte opleidingen.
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Wendel Mooyman op telefoonnummer +31 (0)10 242 1335. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Rachelle van der Kemp op telefoonnummer 06-15623025.