BizTalk developer (32 tot 38 uur per week)

Omschrijving

Word jij enthousiast van een dynamische rol als developer voor BizTalk en wil je graag in een Agile omgeving betrokken zijn bij nieuwe releases en functionaliteiten? Wil jij met enthousiaste collega’s werken in een complex applicatielandschap? Lees dan snel verder!


Jouw werkomgeving
Als BizTalk developer bij Quion maak je deel uit van het team support van de afdeling IT&Delivery Supply. Zoals elk team binnen IT&D werken zij volgens de Agile filosofie wat dus ook betekent dat je als developer een actieve rol binnen dit multidisciplinair zelfsturend team zal hebben.


Wat ga je doen?

Als BizTalk developer bij Quion verzorg je het beheer en verbetering van integratie laag die binnen Quion worden gebruikt. Deze laag verzorgt de communicatie tussen de verschillende applicaties en Quions buitenwereld. Je doet dit door de epic of story samen met je team uit te diepen en te voorzien van de juisten oplossing. Een oplossing die je uiteindelijk ook zelf bouwt met in achtneming van de security- en architectuur richtlijnen. Je kennis beperkt zich niet tot BizTalk maar in bredere zin werk je met SSIS, Sentinet en onze basis infrastructuur. Je bent de schakel voor alle vraagstukken waar applicaties met elkaar praten.


Kortom als BizTalk developer:

 • Vertaal je requirements in het kader van projecten en wijzigingen naar inregelingen in (bestaande) systemen
 • Stel je wijzigingsverzoeken op richting externe partijen
 • Los je incidenten op in samenwerking met je teamleden, leveranciers en overige belanghebbenden
 • Houd je de eigen applicatiedocumentatie up to date als onderdeel van Incident-, Change- en Problem Management
 • Ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en het (gemak van) onderhoud van voornamelijk van de integratie laag
 • Ben je medeverantwoordelijk om de doelstellingen op het gebied van nieuwe productie optimaal te faciliteren
 • Ben je een speel in het veld door de functionaliteiten van onze applicaties aan elkaar te knopen
 • Ben je medeverantwoordelijk voor de afstemming met geldverstrekkers, service providers en intermediairs over een optimale inrichting van werkprocessen
 • Draag je bij aan verbeteringen die bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter maken


Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.


Als BizTalk Developer heb je op de eerste plaats een zeer gedegen IT-kennis nodig. Verder ben je communicatief erg vaardig en ga je op zoek naar de benodigde informatie. Je stapt op mensen af en hebt ervaring met stakeholdersmanagement. Je bent stressbestendig en krijgt energie van een soms hectische werkomgeving. Je kunt snel schakelen en hebt een groot analytisch vermogen. Je bent gewend om zelfstandig en in team verband te werken, en zoekt altijd de samenwerking op met collega’s. En je houdt van afwisseling en laat je niet van de wijs brengen als zaken niet lopen zoals verwacht. Je past in het team van support met o.a. kernwaarden: Zeg wat je doet. Doe wat je zegt, Feedback, Gezelligheid/Humor en hebt de drive te blijven verbeteren.


Daarnaast

 • Heb je hbo werk- en denkniveau
 • Heb je een ruimte ervaring in BizTalk en integratie vraagstukken
 • Heb je ervaring in soortgelijke functie
 • Heb je kennis van en ervaring met de Agile werken
 • Heb je bij voorkeur kennis van de financiële dienstverlening
 • Beheers je de Nederlandse taal goed
 • Is kennis of affiniteit met het opzetten van een API een pré

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.


Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:


 • Een basissalaris tussen € 2.866 en € 4.096 bruto per maand & 190 vakantie-uren
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedag
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton onder aan deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Simon Hof op telefoonnummer 06 2279 4389. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Ilze de Waard op telefoonnummer 06 1516 2845.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.