Skip to content

Business Analist (38 uur per week)

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselLean & Innovatie

Functieomschrijving

Ben jij de enthousiaste en sociale collega die in staat is de brug te slaan tussen business en IT? Sta je graag midden in de organisatie en heb je een brede kennis op het gebied van financiële dienstverlening, bedrijfsprocessen en automatisering? Lees dan snel verder voor deze uitdagende functie als business analist!


Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een dynamische wereld.

Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.

Als team maak je deel uit van de stafafdeling lean & innovatie binnen het onderdeel operations.


Wat ga je doen?

Als business analist werk je grotendeels projectmatig en coördineer je de acties die volgen uit jouw analyses. Je bent hierdoor een belangrijke gesprekspartner van de business, IT&D, en de klant. Je legt snel verbanden en signaleert de samenhang met andere projecten en/of processen. Je legt alles goed en duidelijk vast, zodat ook over een jaar de analyses en besluitvorming nog makkelijk is te herleiden.


Kortom als business analist: 

  • Analyseer je complexe data en hypotheekproducten en –processen
  • Werk je samen met o.a. Data & Analytics en Functioneel Beheer om de juiste requirements vast te stellen
  • Stel je memo's en presentaties op waarin complexe informatie in begrijpelijke taal en grafieken wordt weergegeven om verschillende stakeholders mee te nemen 

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Verder ben je communicatief sterk en schakel je gemakkelijk met verschillende lagen in de organisatie.


Daarnaast

  • Een afgeronde HBO / WO opleiding
  • Ben je in bezit van de WFT diploma's en bekend in de hypothecaire markt
  • Heb je minimaal 3 jaar ervaring als functioneel ontwikkelaar / business analist 
  • Ga je vanuit ervaring graag aan de slag met: Agile, Scrum, Lean, SQL, projectmanagement 
  • Weet je hoe je met Excel draaitabellen kan werken
  • Ben je communicatief vaardig in de Engelse taal (zowel in woord als geschrift) 


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 600 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

• Een marktconform salaris & 190 vakantie-uren;

• Een voordelige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;

• Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;

• Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden;

• Laptop en smartphone;

• Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting.


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met recruiter Rachelle van der Kemp (06-15623025).

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel
Lean & Innovatie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar