Business Analist/Functioneel Ontwikkelaar (38 uur per week)

Omschrijving

Ben jij de enthousiaste en sociale collega die in staat is de brug te slaan tussen business en IT? Sta je graag midden in de organisatie en heb je een brede kennis op het gebied van financiële dienstverlening, bedrijfsprocessen en automatisering ? Lees dan snel verder!


Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een dynamische wereld.


Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.


Als Business Analist bij Quion maak je deel uit van een team van 6 enthousiaste collega’s. Je rapporteert aan de teammanager Functioneel beheer & ontwikkeling. Als team maak je deel uit van de stafafdeling Lean & Innovatie binnen het onderdeel Operations.


Wat ga je doen?

Als Business Analist bij Quion ben je het aanspreekpunt voor alle stakeholders binnen jouw aandachtsgebied. Nieuwe ontwikkelingen in de markt pik je op en je vertaalt deze naar innovatieve oplossingen. De stakeholders hebben wensen, jij helpt hen die wensen te vertalen naar concrete scenario’s en voorstellen, waaruit duidelijk wordt wat de impact en meerwaarde is van de wensen. Je verzamelt requirements en stelt userstories op. Door jouw voorbereiding krijgen de sprints een goede start.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.


Als Business Analist ben je een echte verbinder. Je brengt graag de juiste mensen bij elkaar. Je bent nieuwsgierig, creatief en je toont initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied en investeert in jezelf door te blijven leren. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Hierbij blijf je kritisch en vraag je door. Door je sterke communicatieve vaardigheden weet je de vraag achter de vraag te achterhalen en kun je soepel schakelen tussen de verschillende organisatieonderdelen. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.


Daarnaast

• Een afgeronde HBO opleiding (Bedrijfskundige informatica, Bedrijfskunde of MER is een pré)

• Ben je bekend met LEAN en Agile werkwijze

• Heb je een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie

• Ben je analytisch sterk

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitsonderzoek onderdeel van de selectieprocedure


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.


Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

• Een basissalaris tussen de €2866 en €4096 bruto per maand & 190 vakantie-uren

• Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen

• Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling

• Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden

• Laptop en smartphone

• Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Roy Breems (06-28673520). Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.