Business Manager Operations (38 uur per week)

Omschrijving

Ga jij het verschil maken bij Quion? Ben je gek op verandering en wil je vanuit een leidende rol samen met de collega’s je bijdrage leveren aan het neerzetten van een best practice operatie en nieuwe norm in servicing? Dan is de vacature van Business Manager Operations iets voor jou!


Jouw werkomgeving
Als Business Manager Operations ben je onderdeel van het MT Operations. Operations bestaat uit 5 afdelingen; KlantContactCenter, Midoffice, Backoffice, Bijzonder Beheer en Lean&Innovatie. Je rapporteert aan de Chief Operations Officer (COO).


Wat ga je doen?

Als Business Manager Operations treedt je namens MT Operations op als regisseur en projectmanager voor Operations brede (verander/innovatie/digitaliserings) trajecten. In deze functie ben je een sparringpartner voor de COO en begeleid/faciliteert waar nodig de afdelingsmanagers in realisatie van de overall doelstellingen. Je hebt een actieve rol in MT overleggen en signaleer je de ontwikkelingen en knelpunten bij de uitvoering van het tactisch beleid van Operations. 


Je komt proactief met verbetervoorstellen en weet deze ook te implementeren en zaken naar een next level te tillen. Daarbij overleg je hierover met de betrokken stakeholders en MT Operations. Tevens heb je een coördinerende rol en bewaakt de jaardoelen, de executie daarvan als ook de dagelijkse operationele KPI’s en zet daarbij waar nodig bijbehorende acties uit deze te realiseren.

Tevens geef je leiding aan de nieuw in te vullen rol van capaciteitsmanager en ben je eindverantwoordelijk voor Workflow management/planning en de optimale inzet van resources over de afdelingen heen evenals de contractuele relatie met de preferred suppliers in de externe flexibele schil.

Kortom, als Business Manager Operations,

 • Neem je een leidende rol in het neerzetten van een best practice operatie en nieuwe norm in servicing
 • Ben je eindverantwoordelijk en geef je leiding aan Workflow management met doel een optimale inzet van resources over afdelingen heen ter realisatie van de met de klanten overeengekomen service levels
 • Adviseer je gevraagd en ongevraagd over de te nemen acties en dwing je besluiten af
 • Bereid je de implementatie van beleids- en operationele besluiten namens of t.b.v. Operations inhoudelijk voor
 • Trek je namens MT Operations verander/innovatie/digitaliseringsprojecten en heb je een coördinerende rol in bewaking van de doelstellingen
 • Stel je, ten behoeve van de directie en MT, notities en andere verbetervoorstellen op

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je ben je een expert in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.


Als Business Manager Operations heb je een flinke dosis lef en ben je iemand die pro-actief knelpunten signaleert, oppakt en verbetert. Je durft op mensen af te stappen en je hebt affiniteit met cijfers. Je bent analytisch sterk en je hebt een helikopter view. Je hebt ervaring met bedrijfsvoering/kennis van operationele processen, risicobeheersing en compliance. Daarnaast verdiep en coördineer je belangrijke thema’s rondom Change-, Proces en Workflow management. Je bent zelfredzaam en persoonlijk leiderschap staat hoog op je compententielijst. Deze functie is voor jou de volgende stap in je carrière en mogelijk een opstap om door te groeien richting een zware managementfunctie in de lijn.

Daarnaast

 • Heb je een HBO diploma in een economische, bestuurskundige of bedrijfskundige richting
 • Heb je minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring, waarvan 2 jaar in een vergelijkbare functie bij voorkeur binnen de financiële dienstverlening 
 • Heb je kennis van veranderprocessen en affiniteit met IT
 • Heb je ervaring met projectmanagement en het leiden van verandertrajecten
 • Heb je ervaring met stakeholdermanagement
 • Ben je analytisch en cijfermatig een kei en heb goede kennis van Excel

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen € 3891 en € 5556  bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
  Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Laptop en smartphone
 • Volledig ingerichte thuiswerkplek
 • Sporten met korting

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met John Smulders (COO) op telefoonnummer 06-51466424. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.