CCM developer (38 uur per week)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar je veel verantwoordelijkheden krijgt? Wil jij werken in een dynamische omgeving die continu in beweging is? Wil jij je kennis op het gebied van CCM software verder uitbreiden? Lees dan snel verder!

Jouw werkomgeving
Als CCM developer bij Quion maak je deel uit van het team redactie van IT&Delivery Supply. Deze afdeling werkt volgens de agile methodiek. Je hebt als CCM developer een actieve rol in een multidisciplinair en internationaal team.

Wat ga je doen?

De hypothekenbranche is altijd in beweging, waardoor je werk als CCM developer erg dynamisch is.

Binnen Quion hebben we een complexe CCM omgeving, waardoor je samen met je team uitdagende vraagstukken zal gaan uitdenken en op lossen. Als CCM developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van briefmodellen in Kofax CCM. Je voert wijzigingen door en beheert de briefmodellen. Ook speel je een belangrijke rol in de herbouw van de huidige briefmodellen. Samen met de business vul je functioneel ontwerpen aan en vertaal jij naar een technisch ontwerp.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als CCM developer ben je analytisch sterk en breng je de nodige programmeerervaring mee. MS Word kent voor jou geen geheimen. Je hebt een sterke persoonlijkheid en je bent communicatief vaardig. Op het moment dat de druk hoog is houd jij je hoofd koel. Je durft feedback te geven en je staat ook open om feedback te ontvangen.

Daarnaast

 • Bezit je HBO werk- en denkniveau;
 • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Heb je ervaring met xml en xslt;
 • Heb je ervaring met scripting;
 • Heb je ervaring met document compositie software, bij voorkeur CCM5.0 en hoger (Kofax CCM) en lagere versies (ITP van Aia Software);
 • Heb je bij voorkeur ook enige ervaring met CCM infrastructuur (installatie en configuratie).

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen de €3153 en €5232 bruto op basis van 38 uur per week & 190 vakantie-uren (afhankelijk van jouw senioriteit)
 • Een voordelige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Je kan contact opnemen met recruiter Rachelle van der Kemp via telefoonnummer 06-15623025.