Contract- en uitbestedingsmanager IT inkoop (38-40 uur per week)

Omschrijving

Heb jij veel ervaring met het inkoopproces en heb je kennis van de ICT markt? Ben je klaar om de volgende stap te zetten in de groeiende organisatie Quion? Benieuwd naar wat je bij ons kan gaan betekenen? Lees dan snel verder!

Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Quion begeleidt het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor nationale en internationale financiële organisaties. Voor deze organisaties is Quion de business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld. 

Als organisatie streven wij ernaar om klantgericht, dienstverlenend en ambitieus te zijn. Van onze medewerkers verwachten wij dat ze integer, klantgericht en veranderingsbereid zijn. Onze ambitie: iedereen wil zijn hypotheek door Quion laten servicen!

Je rapporteert hiërarchisch en functioneel aan de manager IT&D Run. Je werkt samen in een team van 3 collega’s.

Wat ga je doen?

De contract- en uitbestedingsmanager draagt zorg voor de inkoop en het (laten) opstellen van alle contracten met aannemers en leveranciers van een opdrachtgever. Dit geldt ook voor contracten buiten IT & Delivery.

Tevens wordt regie gevoerd over onze belangrijkste leveranciers tijdens de looptijd van het contract.

Kortom, als contract- en uitbestedingsmanager IT inkoop

 • Begeleid je inkooptrajecten van IT en heb je breder in de organisatie van Quion contact met betrokken stakeholders;
 • Stem je afspraken af met leveranciers;
 • Beheer je contracten en Service Level Agreements;
 • Zorg je voor interne en externe rapportages;
 • Monitor je de dienstverlening van leveranciers op afspraken en kwaliteit.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Voor deze functie van Contract- en Uitbestedingsmanager is het van belang dat je doortastend en proactief te werk gaat. Je gaat op zoek naar informatie die nodig is en je hebt de skills deze informatie met de juiste communicatieve vaardigheden over te brengen, zowel intern als extern Quion.

Daarnaast

 • HBO Werk- en denkniveau;
 • Afgeronde vaktechnische inkoopopleidingen zoals NEVI en/of CATSCM;
 • Ruime ervaring in een inkoop functie, binnen de IT of Financiële dienstverlening is een pré;
 • Kennis van wet- en regelgeving van toepassing voor het bank- en verzekeringswezen;
 • Bekend met de Lean methode en tools;
 • Ervaring met Agile/Scrum en Kanban werkmethodieken;
 • Kennis van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris van €3.153 tot €4.505 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week (afhankelijk van senioriteit bespreekbaar);
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden;
 • Laptop;
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 21.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie van contract- en uitbestedingsmanager? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met recruiter Rachelle van der Kemp via 06-15623025.