Skip to content

Coördinator IT Servicedesk (40 uur per week)

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselIT&D Run

Functieomschrijving

Wil jij de leiding pakken in de performance en doorontwikkeling van ons IT team? Krijg jij energie van het zo efficiënt mogelijk inrichten van werkprocessen waarbij de employee experience centraal staat? Ben je geïnteresseerd in de wereld van support en systemen? Ben je van nature coachend en inspirerend en gericht om anderen in hun kracht te zetten? Dan drinken we graag een kop koffie met je!


Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.

Als coördinator IT Servicedesk maak je onderdeel uit van de afdeling IT&D Run. Samen met 3 collega’s vorm je de IT servicedesk van Quion. Quion maakt deel uit van de Blauwtrustgroep en ook voor deze organisatie zal jij het aanspreekpunt zijn. Jullie staan met elkaar iedere werkdag klaar om zowel interne als externe gebruikers te helpen met vragen en problemen op het gebied van functionele en technische ICT dienstverlening.


Wat ga je doen?

Als coördinator IT servicedesk ben je verantwoordelijk voor de 1ste en 2de lijnsupport. Jij bent de kenner op het gebied van inrichten van werkplekken en/of oplossen van incidenten van hard- en software van de standaardwerkplek. Tevens voer je samen met het team systeemtechnische handelingen uit. Belangrijkste vertrekpunten zijn hierbij first time right, efficiënt en effectief ingerichte werkprocessen en snelle doorlooptijden. Je bent een belangrijke schakel tussen de collega’s in de business en de IT organisatie die de ingediende verzoeken en klachten respectievelijk uitvoert en oplost.

Als Coördinator IT Servicedesk coördineer en verdeel je de werkzaamheden in het team en voor inhoudelijke vragen ben je het eerste aanspreekpunt. Je uitdagingen zijn ambitieus, maar haalbaar. Je hebt een zichtbare en actieve rol op de werkvloer en je toont voorbeeldgedrag. Als Coördinator IT Servicedesk ben je verantwoordelijk voor het transparant maken van de teamperformance en resultaten. Daarnaast voer je continu verbeteringen door zodat de Servicedesk nog meer een “high performing team” wordt . Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van de medewerkers binnen het team. Je bepaalt samen met het team de teamdoelen en coacht medewerkers in het behalen van de doelen. Je werkt samen met verschillende andere afdelingen van Quion en Blauwtrustgroep.


Kortom, als
Coördinator IT Servicedesk

 • Geef je sturing aan 3 medewerkers van de IT servicedesk
 • Ben je verantwoordelijk voor het incidentmanagementproces
 • Draag je bij aan het inrichten en optimaliseren van de processen (Continous Improvement)
 • Help je bij het ontwikkelen en implementeren van het afdelingsbeleid
 • Stel je een jaarplan op en zorg je ervoor dat doelstellingen gerealiseerd worden
 • Rapporteer je frequent op de voor jouw team relevante kpi’s
 • Zorg je voor kennis- en softskills ontwikkeling van de teamleden
 • Bepaal je impact, urgentie en verwachte inspanning voor ingediende verzoeken
 • Behandel je aanvragen over of problemen met het exploitatieproces

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Je bent pro actief en je krijgt van nature gemakkelijk mensen mee. Je bent een facilitator voor jouw team en coacht je je collega’s op een inspirerende wijze. Je bent communicatief sterk en je schakelt gemakkelijk tussen verschillende niveaus.

Daarnaast

 • Ben je in het bezit van minimaal een MBO-diploma in de richting van IT en beschik je over HBO werk- en denkniveau
 • Heb je ruime technische IT kennis
 • Heb je meerdere jaren ervaring op een Servicedesk
 • Ben je een ervaren coach van medewerkers en sta je bekend om je leidinggevende kwaliteiten
 • Ben je in het bezit van het certificaat ITIL Foundation
 • Beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal goed

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 600 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen € 2857 en € 4083 bruto per maand & 200 vakantie-uren (o.b.v. 40 uur per week)
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Recruiter Rachelle van der Kemp op telefoonnummer 06-15623025.

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel
IT&D Run

of

Apply with Indeed onbeschikbaar