Customer Experience Manager (38 uur per week)

Omschrijving

Ben jij een expert in het optimaliseren van klanttevredenheid? Help jij Quion om de klantreizen verder in kaart te brengen en te verbeteren ? Dan is de functie van Customer Experience Manager iets voor jou!

 

Jouw werkomgeving

Als Customer Experience Manager maak je onderdeel uit van het team Lean & Innovatie. Het is een zelfstandige functie waarbij je deel uitmaakt van het Business Team “kanalen”. In overleg met de Business Owner Online, Business Owner Klant Contact Center, Channel Manager en de functioneel ontwikkelaar kom je tot een duidelijke Customer Experience framework en implementeer je deze in de organisatie.

 

Wat ga je doen?

Customer Experience is een groeiende expertise binnen Quion en aan jou de uitdaging om hier verder richting aan te geven. Hierbij kan je denken aan verzamelen van data en inzichten, optimalisatie van processen en communicatie. Onze Customer Expercience bestaat uit zowel digitale al fysieke touchpoints, waarbij “meten is weten” is. De digitale meet je in allerlei tools, voor de fysieke touchpoints ga je zelf op onderzoek uit. Zo leg je verbinding met collega’s binnen de businessunits operations, sales en IT en natuurlijk onze klanten. Veel collega’s staan direct in contact met klanten en kunnen hun ervaringen direct delen. Aan de basis staat onze NPS gemeten op contact en proces.

Kortom, als Customer Experience Manager

 • Stel je onze customer journey’s op en optimaliseer je deze waar nodig
 • Maak je de analyse, draag je verantwoordelijk voor het redesign en behoud je het overzicht over alle lopende acties/verbeteringen
 • Doe je onderzoek naar onze klantervaringen geef je workshops aan interne en externe stakeholders
 • Ben je verantwoordelijk voor het verder implementeren van het Customer Experience framework
 • Informeer en enthousiasmeer je stakeholders binnen de gehele organisatie. Je bent in staat om externe B2B klanten, C-level, teams en medewerkers mee te nemen in de waarde van journey denken.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Als Customer Experience Manager ben je analytisch sterk en beschik je over organisatiesensitiviteit. Je bent een zelfstarter en vindt gemakkelijk je weg in een organisatie. Verbinding maken is jouw kern om te kunnen excelleren.

Daarnaast

 • Ben je in het bezit van een diploma op HBO of WO niveau
 • Heb je minimaal 4 jaar werkervaring binnen het Customer Experience werkveld, bijvoorbeeld als CX manager/expert, Customer journey manager/expert of een soort gelijke functie
 • Beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed, mondeling en schriftelijk

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

 

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris van € 3.384 tot € 4.834 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Laptop en smartphone
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 21.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Mark Lampe op telefoonnummer 06-14190645. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Amine Ozkal op telefoonnummer 06-15162845.