Database Administrator | Applicatiespecialist (38 uur per week)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan als database administrator waarin je echt het verschil kan maken? Wil je daarnaast een bijdrage leveren aan de realisatie van de data gedreven Hypotheken organisatie? Ben jij de specialist en wil je je graag verder ontwikkelen op het gebied van databases? Dan is de functie van database administrator misschien iets voor jou!


Jouw werkomgeving
Als Database administrator maak je deel uit van de afdeling ITenD Supply. Samen met data analisten, ontwikkelaars en applicatie specialisten gaan jullie altijd voor de beste oplossing. Je bent dagelijks bezig met het ontwikkelen van monitoring, adviezen en het geven van inzicht in de performance van de databases voor de interne organisatie. Je krijgt alle vrijheid om je creativiteit in te zetten en krijg je de kans om aan je eigen projecten te werken. Je zult sparren met verschillende teams van ITenD supply, maar ook data en analytics en ITenD run.


Wat ga je doen?

Als database administrator | applicatiespecialist ga je de databases samen met de teams verder ontwikkelen en ben je verantwoordelijk voor het beheer en groei hiervan. Hierbij kun je denken aan adviezen over verbetermogelijkheden en hier ook handen en voeten aan geven! Je zult schakelen met onze technische partners en middels een multidisciplinaire samenwerking, adviezen richten tot de partner en IT. Hierdoor heb je een grote invloed op het eindresultaat! De komende jaren is er specifiek aandacht voor verdere professionalisering en verbreding van het datamanagement binnen Quion en zijn we flink aan het groeien. De rol van de database administrator is hierin essentieel.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Als database administrator ben je analytisch zeer sterk en creatief in het bedenken van oplossingen. Je krijgt energie van het samenwerken met interne en externe stakeholders. Je neemt initiatief, pakt graag ownership en hebt een duidelijke visie op data engineering. Discussies omtrent verschillende belangen inzake data ga je niet uit de weg. Je uitstekende stakeholdermanagement kwaliteiten komen hier goed van pas.

Daarnaast

 • Heb je een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur Bedrijfseconomie of Bedrijfsinformatica)
 • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een database omgeving als databasebeheerder, -ontwikkelaar of -specialist in zowel on premise als de cloud
 • Heb je ervaring met het bouwen en optimaliseren van datapijplijnen, architecturen en datasets. In zowel batch- als realtime data-integratie
 • Heb je praktische kennis van message queuing, stream processing en schaalbare datastores
 • Heb je ervaring met ETL processen en tools, met werken in een DevOps-omgeving. CI/CD, Azure DevOps, Testautomatisering
 • Heb je ervaring met Business Intelligence en SQL binnen een Microsoft Azure omgeving
 • Heb je kennis en ervaring met BiSL, Agile - Scrum-methodologie
 • Heb je bij voorkeur werkervaring binnen de financiële branche

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 600 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een marktconform salaris & 190 vakantie-uren
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling, o.a. applicatiegerichte opleidingen.
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Wendel Mooyman (+31 (0)10 242 1335). Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Rachelle van der Kemp op telefoonnummer+31 (0)6 15 62 30 25.