Delivery Manager (38 uur per week)

Omschrijving

Ben jij de persoon die ervoor zorgt dat de klant tevreden is over doorgevoerde grotere en complexere changes? Ben jij communicatief sterk en loods jij projecten soepel door een complexe organisatie? Heb je een grote affiniteit met IT? Krijg jij energie van een spin in het web rol in een dynamische, informele omgeving? Dan is de functie van Delivery Manager bij Quion iets voor jou!

Jouw werkomgeving

Als Delivery Manager werk je binnen het agile change domein en maak je onderdeel uit van het team IT&D Demand. Dit onderdeel bestaat uit een vast team van 5 Business Consultants en 5 Delivery Managers, aangevuld met een aantal externe collega's.

Wat ga je doen?

Als Delivery manager ben je - samen met de Business Consultant - de vertegenwoordiger vanuit het IT&D domein naar onze klanten. Jij bent de verbindende persoon tussen de belanghebbende van de product- en/of proceswijzigingen ("changes") en regisseert de verwachtingen richting klanten en/of interne opdrachtgevers in deze projecten. Als Delivery Manager ben je een echte procesbewaker en beheer je de keten binnen en buiten IT&D. Je stemt planning en verwachtingen af met alle betrokken partijen betrokken bij de change. Gedurende de realisatie- en implementatiefase van de change ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en communiceer je duidelijk over de voortgang en bijzonderheden. Samen met de interne Quion organisatie ben jij de persoon die ervoor zorgt dat de klantwens gerealiseerd wordt. Je wordt betrokken bij changes vanuit meerdere domeinen:

 • Compliance
 • Commercie
 • Procesoptimalisatie
 • Daarnaast is afhankelijk je van kennis en ervaring betrokkenheid bij datamigratie en transitie projecten mogelijk.

Kortom, als Delivery Manager

 • Ben je verantwoordelijk voor succesvolle realisatie en implementatie van de grotere changes en zorg je daarmee voor realisatie van klantwaarde en daarmee tevredenheid van de interne en externe klanten.
 • Voer je zelfstandig de regie in de keten van de te realiseren change door een overzicht te vormen van de afhankelijkheden voor realisatie en implementatie en managen van deze totale keten van activiteiten.
 • Zorg je dat alle betrokken partijen (interne en externe klanten, IT&D teams, afdelingen buiten IT&D, externe leveranciers en partijen) op de hoogte zijn van deze afhankelijkheden en op een dusdanige manier samenwerken dat de change doelstelling wordt behaald.
 • Hou je als procesbewaker overzicht houden op de status en voortgang van totale realisatie- en implementatieplanning , stem je afwijkingen te met de betrokken partijen en zorg je voor duidelijke communicatie over deze status en voortgang.
 • Onderhoud je een adequaat netwerk om een optimale samenwerking te bewerkstelligen tussen IT&D, Sales en Operations. Daarbij ben je een volwaardig gesprekspartner voor al deze partijen.
 • Heb je een belangrijke rol op het gebied van stakeholdermanagement en neem je initiatieven om dit naar een hoger niveau te brengen.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Jij bent een enthousiaste persoonlijkheid en krijgt dingen voor elkaar zonder daar heel hard projectmatig op te sturen. Dit doe je door mensen mee te nemen in je aanpak en je zet mensen in op hun kracht. Je kan je verdiepen om voldoende van de inhoud van de change te kennen om op hoofdlijnen het overzicht te houden en in te schatten of de uiteindelijke doelstelling, het realiseren van de klantwaarde, wordt behaald. Je bent een pro actieve netwerker en je onderhoudt contacten met verschillende partijen intern en extern.. Als Delivery Manager ben je analytisch sterk, ben je kritisch en doortastend en kan je door je helicopterview overzicht houden. Van nature ben je sterk gericht op samenwerken en communiceer je duidelijk.

Daarnaast

 • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Heb je kennis en ervaring met het werken volgens de Agile methodiek
 • Heb je een sterke affiniteit met IT
 • Heb je vele jaren werkervaring als projectmanager in een Agile omgeving
 • Heb je bij voorkeur kennis van producten en bedrijfsprocessen van de hypothecaire markt
 • Heb je bij voorkeur kennis van geldende wet- en regelgeving m.b.t. financiële dienstverlening
 • Heb je bij voorkeur ervaring met projecten op het gebied van procesoptimalisatie
 • Het betreft een functie in schaal 11 of schaal 12 met een basissalaris tussen resp. € 3384 en € 4834 (schaal 11) of € 3891 en € 5566 (schaal 12) bruto per maand & 190 vakantie-uren
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Laptop en smartphone
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier onder deze vacature of mail je CV met motivatie naar solliciteren@quion.com

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Kris de Leeuw op telefoonnummer 06-28654138. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Rachelle van der Kemp op telefoonnummer 06-15623025.