Skip to content

Ervaren Hypotheekacceptant (38 uur per week)

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselMidoffice

Functieomschrijving

Wil jij graag je ervaring als hypotheekacceptant inzetten in een nieuwe omgeving? Denk je graag mee over hoe processen beter kunnen? Heb je een kritische blik en staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder!

Jouw werkomgeving
Je komt te werken in een van de teams op onze midoffice. Ieder team is verantwoordelijk voor het behandelen van de hypotheekaanvragen van een aantal geldverstrekkers. Samen met je collega’s doe je er alles aan om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Als team leren jullie van en met elkaar en loopt continue verbeteren als een rode draad door je werkzaamheden.


Wat ga je doen?

De basis van jouw werk? Dat is het laten uitkomen van de droom van veel van jouw klanten: het hebben van een eigen huis. Jij bent dé specialist op het gebied van het accepteren van hypotheekaanvragen.

Jij behandelt de aanvraag van begin tot eind en controleert of deze volgens de normen van de geldverstrekker geaccepteerd kan worden. Je geeft uiteindelijk finaal akkoord. Jij bent een sparringpartner voor de serviceproviders en je hebt regelmatig afstemming over hypotheekdossiers. Dit doe je om zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen geven aan de klant omtrent de haalbaarheid van zijn hypotheek. Je signaleert verbeter-/knelpunten in processen. Daarbij ga je na op welke wijze deze kunnen worden opgelost en doe je naar aanleiding van je bevindingen voorstellen voor aanpassingen/vernieuwingen van processen. Door jouw ervaring ben je een vraagbaak op de afdeling en denk je mee hoe bijvoorbeeld het “first time right” percentage verder omhoog kan.

Vereisten

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Als hypotheek acceptant ben je van nature dienstverlenend ingesteld en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je bent analytisch sterk en je hebt een goed cijfermatig inzicht.

Daarnaast

 • Ben je in het bezit van bij voorkeur een HBO diploma, maar minimaal MBO niveau 4
 • Heb je een aantal jaar ervaring als hypotheek acceptant en het geven van finaal akkoord
 • Ben je in het bezit van WFT Basis en WFT hypothecair Krediet
 • Heb je ervaring met (telefonisch) klantcontact
 • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris van € 2.400 tot € 3.500 per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week (afhankelijk van ervaring en diploma's)
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
  Gezonde maaltijden in ons bedrijfsrestaurant en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Arno Marijt op telefoonnummer 06-27232220. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06 1516 2845.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel
Midoffice

of

Apply with Indeed onbeschikbaar