Skip to content

HR Adviseur (24 tot 32 uur per week)

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselHR

Functieomschrijving

Een uitdaging van een unieke groep organisaties én dat binnen de Nederlandse hypotheekketen, daar kan jij mee van start gaan bij ons! Ben jij toe aan een next level job binnen HR met genoeg vraagstukken waarin jouw kennis gewenst is? Samenwerken met een sociaal en ambitieus team? Laat het ons dan weten! Je bent van harte welkom om kennis te maken met onze organisatie als toekomstig HR Adviseur!


Wie zijn wij?

Blauwtrust Groep verbindt via haar entiteiten De Hypotheker, Conneqt, Quion, Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) en Romeo Financiële Diensten vraag en aanbod van woninghypotheken in Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de Blauwtrust Groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse woninghypotheekmarkt door consumenten, intermediairs en investeerders te voorzien van hoogwaardige producten en diensten. Elk individueel Blauwtrust Groep bedrijf biedt haar klanten best in class proposities, gericht op de hoogste klanttevredenheid.
Quion is de grootste organisatie. Samen met zo’n 600 collega’s zijn wij dé uitbestedingspartner van organisaties met ambities op de hypotheekmarkt. Zoals banken, investeerders en verzekeraars. Voor hen regelen wij alles om hun hypotheken aan te bieden en te onderhouden. Met de service van onze mensen en de kracht van onze innovatieve techniek.

Jouw werkomgeving

Ons team is volop in ontwikkeling. We hebben alle HR mandaat aanwezig: Van support tot recruitment, advies en opleidingen. Jij als HR adviseur zal nauw samenwerken met de collega’s van HR support alsmede de HR business partners en recruitment. 

Wat ga je doen?

Vanuit Blauwtrust Groep ga je aan de slag op operationeel en tactisch niveau. Je hebt een adviesrol richting leidinggevenden. Je weet de "employee experience" hoog te houden en je gaat aan de slag met de koppeling van HR data aan terugkomende en gewenste acties. 

Jij bent degene die zorg draagt voor geactualiseerde personeelsregelingen en arbeidsvoorwaarden. Je ondersteunt het management in de operationalisering van talentmanagement; je onderhoudt het functiegebouw en je draagt zorg voor actuele informatie in de personeelsdossiers. Tot slot coördineer je HRM gerelateerde onderwerpen aan management en medewerkers en bewaak en stimuleer je de cultuurwaarden "eenheid" (verbinding maken), "energie" en "empowerment". 

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je bent een enthousiaste bouwer. Je weet hoe je zaken kan verwoorden. Je baseert je zowel op zichtbare HR activiteiten als ook op de onderliggende stromen. Je bent nieuwsgierig naar de data achter HR en samen met HR business partners en HR support zoek je continu naar verbinding. Deze verbinding zet je in om verdere groei van de organisatie te waarborgen alsmede veranderingen juist neer te zetten en te communiceren. Je ziet het als een uitdaging om middels een “one company approach” te denken en te handelen vanuit onze diverse entiteiten Quion, Conneqt, DMPM, De Hypotheker Associatie en Romeo Financiële Diensten.


Daarnaast:

 • Heb je werk- en denkniveau op HBO/WO niveau;
 • Beschik je over een afgeronde opleiding richting HRM;
 • Ben je op de hoogte van wet- en regelgeving op het gebied van HR of de bereidheid hierin een opleiding te volgen (deze mogelijkheid geven wij jou!);
 • Heb je kennis van gesprekstechnieken;
 • Ben je een ervaren HR projectmanager, ook ten tijde van verandering en groei. Samen met ons bouw je verder!

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Blauwtrust Groep is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen de € 3.706 en € 5.296 bruto per maand (afhankelijk van je ervaring word je ingeschaald in de reguliere of senior rol) & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week;
 • Een leuk team met enthousiaste collega's; 
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken;
 • Laptop en smartphone;
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of ben je benieuwd of jij zou kunnen passen, neem dan contact op met recruiter Rachelle van der Kemp via (0)6 15 62 30 25 of rachelle.vanderkemp@quion.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar