Manager IT&D Run (40 uur per week)

Omschrijving

Ben jij de IT verbinder waarvoor professionalisering hoog in het vaandel staat? Heb jij ervaring als leidinggevende binnen de financiële dienstverlening en ben je bekend met IT beheer (ITIL/Agile/SecDevOps), IT Service Desk, Release management, IT Security, (geautomatiseerde) regressietesten, business continuïty vraagstukken en Contract- en uitbestedingsmanagement? Dan is de functie van Manager IT&D Run wellicht jouw nieuwe baan!

Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Quion begeleidt het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor nationale en internationale financiële organisaties. Voor deze organisaties is Quion de business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld. Onze ambitie: Iedereen wil zijn hypotheek door Quion laten servicen!

Als Manager IT&D Run rapporteer je aan de Chief IT & Delivery Officer en geef je leiding aan een team van 16 medewerkers (en groeiende). Jij draagt onder meer zorg voor een efficiënte doorontwikkeling van de IT Beheer binnen Quion. De afdeling IT&D Run is verantwoordelijk voor eerste lijn service, het leveren van kantoor- en werkplek automatisering, infrastructuur (private- & public cloud), change-, incident-, problem-, security-, business continuïty- en release management. Samen met jou gaan we de beheerkant van IT verder professionaliseren.

Wat ga je doen?

Als Manager IT&D Run ga jij plannen maken en verantwoordelijkheden bepalen. Je kijkt naar product- en marktontwikkelingen, budgetten en processen. Waar zijn er kansen voor verbetering? Hoe vliegen we deze kansen afdeling overstijgend aan? Jij bent de verbinder waarvoor professionalisering hoogste prioriteit is.

Je verdiept je in de wet- en regelgeving (rondom bijvoorbeeld informatiebeveiliging) en zorgt dat deze wordt nageleefd. Ook externe partners weten wat ze aan je hebben. Jij pakt de regie en volgt afspraken op tussen de afdelingen binnen Quion en deze externe partners.

De IT Servicedesk, Contractmanagement IT, IT Security en overige competenties binnen afdeling IT&D Run wordt mede dankzij jou verder doorontwikkeld op het gebied van systemen en infrastructuur.

De kwaliteit van de afdeling IT&D Run zie je terug in dienstverlening, hoogwaardige regressietesten, beheer en release management.

Kortom, als Manager IT&D Run

 • Formuleer je jaarplannen, budgetten en verantwoordelijkheden;
 • Denk je vooruit en zie je kansen gericht op innovatie met betrekking tot zowel product- en marktontwikkelingen als procesverbetering en productiviteit;
 • Stuur je externe partners aan en zorg je voor de naleving van passende contracten;
 • Stimuleer je doorontwikkeling van Agile werken waar ook ITIL van belang is;
 • Ben je verantwoordelijk voor systeemgerelateerde informatiebeveiliging conform wet- en regelgeving;
 • Zie je de potentie van collega’s en afdelingen en zorg je voor de verbinding om samen stappen te maken richting verdere professionalisering van het IT beheer van Quion.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als manager bij Quion ben je flexibel, klantgericht en integer. Jij toont initiatief en wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving. Je hebt oog voor de ambities van collega’s en helpt hen verder om zo samen voor de beste resultaten van Quion te zorgen.

Als Manager IT&D Run ben je servicegericht en kijk je altijd twee stappen vooruit. Jij signaleert kansen en speelt daar handig op in.

Daarnaast

 • Beschik je over minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Heb je ervaring met projecten waarbij je met externe partners schakelt over o.a. informatiebeveiliging;
 • Snap je dat je voor calamiteiten 24/7 benaderd kan worden;
 • Heb je minimaal 8 jaar relevante werkervaring als IT manager (releasemanagement | IT beheer), waarvan 4 jaar als leidinggevende (bij voorkeur binnen de financiële dienstverlening).

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 600 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen €5.349 en €7.642 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week (schaal 14);
 • Deelname aan onze regeling telefonie en laptop;
 • Recht op mobiliteitsbudget / leaseauto;
 • Variabele beloning bij arbeidsvoorwaarden;
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden;
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Corné van Nispen via 06-20498838. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Rachelle van der Kemp via 06-15623025.