Skip to content

Medewerker Backoffice 24-38 uur per week

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselBackoffice

Functieomschrijving

Krijg je energie van het samenwerken in een dynamische omgeving? Voel jij je thuis in een administratieve omgeving? Heb je affiniteit met hypotheken en de processen die hierbij komen kijken? Ben je klantgericht en nauwkeurig? Dan is de functie van medewerker backoffice wellicht interessant.


Jouw werkomgeving

De backoffice bij Quion is verantwoordelijk voor het beheer van de hypotheken die wij namens onze geldverstrekkers hebben verstrekt.

Kies je voor een baan op de Backoffice van Quion dan kies je voor uitdaging, afwisseling, persoonlijke groei en natuurlijk leuke collega’s. We werken hard, maar vinden plezier en een goede sfeer ook erg belangrijk! Ieder team bestaat uit junior, medior en senior collega’s. We helpen elkaar waar nodig en samen zorgen we ervoor dat de klanten iedere dag juist en op tijd worden geholpen.


Wat ga je doen?

Als medewerker backoffice ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van verzoeken tot het wijzigen van lopende hypotheken. Je beoordeelt op basis van de gemaakte afspraken met de geldverstrekker of een verzoek van de klant ingewilligd kan worden en zorgt dat alles juist wordt verwerkt. Naast de administratieve werkzaamheden beantwoord je ook telefonisch vragen van klanten.

Binnen de Backoffice zijn er 4 teams. Ieder team is verantwoordelijk voor een aantal deelprocessen. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan rentewijzigingen, aflossen, omzettingen en processen rondom bouwdepot en wijzigingen onderpand.

Afhankelijk van je ervaring en competenties zullen we met elkaar kijken in welk team jij het beste tot je recht komt.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion heb je een duidelijke interesse in hypotheken en wil je jezelf hier graag verder in ontwikkelen. Je bent nieuwsgierig en je toont initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een dynamische omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Voor de functie van medewerker Backoffice is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en goed het overzicht kan houden in een omgeving met veel verschillende processen.


Daarnaast

 • Ben je in het bezit van minimaal een MBO niveau 4 werk & denk niveau
 • Heb je een affiniteit met administratieve processen
 • Ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal goed (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Ben je in het bezit van je WFT basis of bereid dit op korte termijn te behalen
 • Is het mooi meegenomen als je al ervaring binnen de financiële dienstverlening of kennis van hypotheken hebt

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure

Wat bieden wij jou?

Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een hecht team met leuke collega’s
 • Een salaris tussen € 2043 en € 3205 bruto per maand (afhankelijk van ervaring en diploma’s)
 • 190 Vakantie uren op basis van een 38-urige werkweek
 • Mogelijkheid om parttime te werken (24 tot 38 uur per week)
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en voldoende parkeerplaatsen. Ons kantoor ligt vlakbij metrostations Kralingse Zoom, Capelse Brug en de A16. 

​​​

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen van wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Judith de Rek 06 11167799. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel
Backoffice

of

Apply with Indeed onbeschikbaar