medewerker Backoffice (32 tot 38 uur per week)

Omschrijving

Voel jij je thuis in een administratieve omgeving? Heb je affiniteit met hypotheken en de processen die hierbij komen kijken? Ben je klantgericht en nauwkeurig? Dan is de functie van medewerker Backoffice mogelijk interessant!


Jouw werkomgeving
Onze backoffice is verantwoordelijk voor het beheer van de hypotheken die wij namens onze geldverstrekkers hebben verstrekt. Als medewerker backoffice maak je onderdeel uit van een van de 4 teams. Ieder team is verantwoordelijk voor de aantal deelprocessen. Hierbij moet je denken aan rentewijzigingen, aflossen en processen rondom bouwdepot. Het team bestaat uit junior, medior en senior collega’s. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de klanten iedere dag juist en op tijd worden geholpen.


Wat ga je doen?

Als medewerker backoffice ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van verzoeken tot wijziging van lopende hypotheken . Je beoordeelt op basis van de gemaakte afspraken met de geldverstrekker of het verzoek van de klant ingewilligd kan worden.

Zo beoordeel je bijvoorbeeld declaraties voor bouwdepot en geef je goedkeuring voor uitbetaling. Je informeert de klant indien er niet voldaan is aan de voorwaarden van de geldverstrekker. Ook beoordeel je aanvragen tot het verhuren van het onderpand, polis mutaties, toestemming vervolghypotheken en wijzigingen ten aanzien van het onderpand. Tevens fungeert de backoffice als 2e lijn voor ons Klant Contact Center en beantwoord je telefonisch de complexe vragen. Tot slot signaleer je en acteer je op interne verbetermogelijkheden.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Als medewerker Backoffice ben je nauwkeurig en kan je goed het overzicht houden in een omgeving met veel verschillende processen.

Daarnaast

 • Ben je in het bezit van minimaal een MBO niveau 4 diploma
 • Heb je een aantal jaren ervaring met administratieve processen binnen de financiële dienstverlening
 • Heb je bij voorkeur kennis van hypothecaire processen
 • Heb je ervaring met telefonisch klantcontact
 • Ben je in het bezit van je WFT basis of bereid dit op korte termijn te behalen
 • Ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal goed

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen € 1924 en € 3019 bruto per maand (afhankelijk van diploma’s en ervaring)
 • 190 Vakantie uren op basis van een 38-urige werkweek
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met opening van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeerplaatsen. Ons kantoor ligt vlakbij metrostations Kralingse Zoom, Capelse Brug en de A16


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer en direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen van wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Arthur Luijpen 06 15 33 617. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.