Medewerker Backoffice team A (36-38 uur per week)

Omschrijving

Krijg je energie van het samenwerken in een complexe, dynamische omgeving?
Voel jij je thuis in een administratieve omgeving? Heb je affiniteit met hypotheken en de processen die hierbij komen kijken? Ben je klantgericht en nauwkeurig? Dan is de functie van medewerker Backoffice wellicht interessant.

Lees snel verder!


Jouw werkomgeving

Onze backoffice is verantwoordelijk voor het beheer van de hypotheken die wij namens onze geldverstrekkers hebben verstrekt. Als medewerker backoffice maakt onderdeel uit van een van de 4 teams. Ieder team is verantwoordelijk voor de aantal deelprocessen. Hierbij moet je denken aan rentewijzigingen, aflossen en processen rondom bouwdepot. Het team bestaat uit junior, medior en senior collega’s. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de klanten iedere dag juist en op tijd worden geholpen.


Wat ga je doen?

Als medewerker backoffice ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van verzoeken tot wijziging van lopende hypotheken. Je beoordeelt op basis van de gemaakte afspraken met de geldverstrekker of het verzoek van de klant ingewilligd kan worden.

Je komt te werken bij Backoffice team A. Voor deze specifieke functie zijn wij op zoek naar iemand die ons aflossingsteam wil gaan versterken. Je gaat je bezig houden met het verwerken van verzoeken tot algehele aflossingen en extra aflossingen, verwerken van verzoeken omtrent jaaropgaven en tweedelijns telefonie (beantwoorden vragen KCC). Tot slot signaleer en acteer je actief op interne verbetermogelijkheden.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Als medewerker Backoffice ben je nauwkeurig en kan je goed het overzicht houden in een omgeving met veel verschillende processen.

Daarnaast

• Ben je in het bezit van minimaal een MBO niveau 4 diploma

• Heb je een aantal jaren ervaring met administratieve processen (sterke voorkeur binnen de financiële dienstverlening)

• Heb je ervaring met telefonisch klantcontact

• Ben je in het bezit van je WFT basis of bereid dit op korte termijn te behalen

• Ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal goed

• Kennis van hypotheken en/of QSP is een pré

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

  • Een basissalaris tussen € 1989 en € 3121 bruto per maand (afhankelijk van ervaring en diploma’s)
  • 190 Vakantie uren op basis van een 38-urige werkweek
  • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
  • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
  • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
  • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
  • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeerplaatsen. Ons kantoor ligt vlakbij metrostations Kralingse Zoom, Capelse Brug en de A16

​​​

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen van wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Hans Spies 010 242 2106. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845