medewerker Backoffice team B (38 uur per week)

Omschrijving

Voel jij je thuis in een administratieve omgeving? Heb je affiniteit met hypotheken en de processen die hierbij komen kijken? Ben je klantgericht en nauwkeurig? Dan is de functie van medewerker Backoffice mogelijk interessant!


Jouw werkomgeving
Onze backoffice is verantwoordelijk voor het beheer van de hypotheken die wij namens onze geldverstrekkers hebben verstrekt. Als medewerker backoffice maak je onderdeel uit van een van de 4 teams. Ieder team is verantwoordelijk voor de aantal deelprocessen. Hierbij moet je denken aan rentewijzigingen, omzettingen, aflossen en processen rondom bouwdepot. Het team bestaat uit junior, medior en senior collega’s. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de klanten iedere dag juist en op tijd worden geholpen.


Wat ga je doen?

Als medewerker backoffice ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van verzoeken tot wijziging van lopende hypotheken . Je beoordeelt op basis van de gemaakte afspraken met de geldverstrekker of het verzoek van de klant ingewilligd kan worden.
Team B is o.a. verantwoordelijk  processen overlijden, omzetten en einde looptijd:

 • Bij het proces "omzetting" ben je verantwoordelijk voor het uitbrengen van offertes voor het omzetten van de aflossingsvorm. Tevens beoordeel je de dossierstukken die binnenkomen en verwerk je de gegevens in de administratie.
 • Bij het proces "overlijden" verwerk je het overlijden administratief waarbij er dossierstukken beoordeeld worden zoals een akte van erfrecht en akte van overlijden en inkomensgegevens.
 • Bij het proces "einde looptijd" heb je contact met de client/tussenpersoon dat de geldlening de einddatum bereik. Tevens beoordeel je of er voldoende middelen zijn om de lening af te lossen of eventueel voort te zetten door een looptijdverlenging/omzetting.

 Tevens fungeert de backoffice als 2e lijn voor ons Klant Contact Center en beantwoord je telefonisch de complexe vragen. Tot slot signaleer je en acteer je op interne verbetermogelijkheden.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.


Als medewerker Backoffice ben je nauwkeurig en kan je goed het overzicht houden in een omgeving met veel verschillende processen. Je vindt het leuk om naast administratieve werkzaamheden te verrichten ook klanten telefonisch te woord te staan. 


Daarnaast

 • Ben je in het bezit van minimaal een MBO niveau 4 diploma
 • Heb je een aantal jaren ervaring met administratieve processen binnen de financiële dienstverlening
 • Heb je bij voorkeur kennis van hypothecaire processen
 • Heb je ervaring met telefonisch klantcontact
 • Ben je in het bezit van je WFT basis of bereid dit op korte termijn te behalen
 • Ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal goed

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen € 1989 en € 3121 bruto per maand (afhankelijk van diploma’s en ervaring)
 • 190 Vakantie uren op basis van een 38-urige werkweek
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met opening van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeerplaatsen. Ons kantoor ligt vlakbij metrostations Kralingse Zoom, Capelse Brug en de A16


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen van wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Arthur Luijpen (0)6 15 233 617. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845