Medewerker Customer Care Recovery (Bijzonder Beheer) (38 uur per week)

Omschrijving

Ben jij creatief en denk je graag mee met klanten? Heb je ruime ervaring in achterstandsbeheer of incasso? Kan je goed luisteren en beschik je over een flinke dosis lef? Dan is de functie van medewerker Customer Care recovery iets voor jou!

 

Jouw werkomgeving
Als medewerker Customer Care Recovery vorm je samen met je collega’s van Customer Care Proactive & Customer Care loss reduction een team. Dit team zal uit 10 tot 15 collega’s bestaan.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker Customer Care recovery ben je verantwoordelijk voor signaleren, inventariseren en analyseren van betalingsachterstanden van klanten. Je helpt en stimuleert je klanten om achterstanden structureel op te lossen. Door goed te luisteren en door te vragen krijg én geef je inzicht in de persoonlijke en financiële situatie (Inkomsten, uitgaven, bezittingen, vermogen) van de klant bij betalingsachterstanden. Je doel is om structureel herstel te bereiken op een manier die past bij de omstandigheden en situatie van de klant. Je helpt de klant met een betalingsregeling, zet een job- of budgetcoach in, of je laat een huisbezoek plaatsvinden.

 

Kortom, als medewerker Customer Care recovery;

  • Signaleer je kansen om betaalbaarheid en wendbaarheid van de lening te verbeteren
  • Stimuleer en motiveer je de klant om actie te ondernemen ten aanzien van geboden oplossingsmogelijkheden en monitor je of afspraken worden nagekomen
  • Leg je adequaat (financiële)inzichten, voorstellen en afspraken met klanten vast
  • Beperk je de doorlooptijden van achterstanden en realiseer je creatieve en structurele oplossingen door proactieve afstemming met collega’s, leveranciers en/of geldverstrekkers.

Vereisten

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

 

Als medewerker Customer Care Recovery is het belangrijk dat je je kan inleven in de situatie van de klant. Je luistert goed en je weet je een goed beeld te vormen van de persoonlijke en financiële situatie. Je bent initiatiefrijk en je ziet nieuwe mogelijkheden om je werk nog beter uit te kunnen voeren. Creativiteit is belangrijk bij het vinden van de juiste oplossing, geen situatie is hetzelfde!

 

Daarnaast

• Beschik je over aantoonbaar MBO werk- en denkniveau

• Ben je in bezit van “basiskennis hypotheken”, WFT basis en Rechtwijzer (of aantoonbaar vergelijkbare kennis op het gebied van recht en schulden problematiek)

• Heb je 2 tot 3 jaar werkervaring op het gebied van achterstandsbeheer

• Beheers je de Nederlandse taal goed

 

Wat bieden wij jou?
Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

• Een basissalaris van € 2326 tot € 3322 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
• Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
• Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
• Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
• Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting

Interesse?
Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Nawid Said (06 – 43 09 69 13)

Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15 16 28 45.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.