Skip to content

Medewerker finance funders (32-38 uur per week)

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselFinance

Functieomschrijving

Voel jij je thuis in een dynamische en complexe omgeving? Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je meebouwen aan het succes van Finance Funders? Benieuwd naar Finance Funders en hoe jij daarbij past? Lees dan snel verder!


Jouw werkomgeving
Werken bij Quion betekent werken in een dynamische organisatie die een spilfunctie vervult in de Nederlandse hypotheekmarkt. Bij Quion werken we aan de woondromen van Nederlanders, want we vinden dat iedereen een thuis verdient.

Samen met zo’n 600 collega’s zijn wij dé uitbestedingspartner van organisaties met ambities op de hypotheekmarkt. Zoals banken, investeerders en verzekeraars. Voor hen regelen wij alles om hun hypotheken aan te bieden en te onderhouden. Met de service van onze mensen en de kracht van onze innovatieve techniek. Van offreren t/m incasseren, van aanvraag tot aflossing.


Bij Finance Funders gaan we voor gestroomlijnde processen waarmee we juiste en tijdige financiële data kunnen leveren. Data die voor onze klanten cruciaal is om tot goede verantwoording en waardevolle inzichten te komen. Op deze wijze dragen wij bij aan het succes van onze klanten.


Wat ga je doen?

Samen met 15 collega’s zorg je ervoor dat de financiële processen van de hypotheekportefeuilles tijdig en juist worden uitgevoerd. Je zorgt voor een consistente en zorgvuldige verslaglegging zodat de informatie voor de geldverstrekker maximaal inzicht biedt en betrouwbaar is.

Je herstelt vastgelopen processen en bepaalt correctieve boekingen. Je voert cashmanagement processen uit zoals bijvoorbeeld het verzenden van de maandelijkse incasso of het verwerken van betaalbatches.

Naast het verzorgen van de basis dienstverlening van Finance Funders, krijg je ook de mogelijkheid om te specialiseren in één of meer financiële processen, zoals bijvoorbeeld spaaradministratie, afroming of securitisatie. Daarnaast word je aanspreekpunt voor financiële vragen vanuit Operations.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.  Je ambieert groei en doet voorstellen tot verbetering.

Daarnaast

 • Beschik je over HBO werk- en denkniveau;
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een financiële functie;
 • Heb je een goed cijfermatig inzicht en werk je nauwkeurig;
 • Sta je ervoor open om met jouw ambitie door te groeien binnen het finance domein; 
 • Ben je bij voorkeur in het bezit van WFT Basis of bereid dit te behalen;
 • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

We vinden het belangrijk dat er qua persoonlijkheid en competenties een goede match is met de functie en met Quion, daarom zal een online assessment onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 600 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris van € 2.245 tot € 3.205 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week;
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor waarbij we een gezonde werkomgeving stimuleren en faciliteren;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Jochem van Dijk op telefoonnummer 06-54244995. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruitment via solliciteren@quion.com.

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel
Finance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar