Skip to content

Medewerker KCC Documenten (24-38 uur per week)

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselKCC

Functieomschrijving

Ben jij iemand die energie krijgt van het juist en vlot verwerken van e-mails en poststukken? Gaat scannen en registeren van documenten jou goed af? Ben je nauwkeurig en heb je affiniteit met het automatiseren van processen? Lees dan snel verder!


Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.

Als medewerker KCC Documenten maak je onderdeel uit van een team van ongeveer 19 collega’s (waarvan een deel extern is ingehuurd).


Wat ga je doen?

Als medewerker KCC Documenten zorg je samen met je collega’s voor de ontvangst en de distributie van inkomende e-mails en poststukken die betrekking kunnen hebben op het gehele hypotheekproces.

Als medewerker KCC Documenten ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • Het verwerken, controleren, beoordelen en afhandelen van alle binnenkomende klantverzoeken met betrekking tot het primaire proces via e- mail en/of brief;
 • Het scanklaar maken en scannen van inkomende fysieke hypotheekdocumenten; inclusief het splitsen naar proces;
 • Het valideren van gedigitaliseerde documenten en inkomende e-mails door middel van toekenning meerdere gegevens in het validatiesysteem;
 • De interne distributie van fysieke poststromen verzorgen;
 • Het (Her-) archiveren en opvragen van fysieke documenten/dossiers;
 • Het verzorgen van data-entry bouwdepot;
 • Het verzendklaar maken uitgaande poststromen.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Op de afdeling KCC Documenten worden steeds meer processen geautomatiseerd en worden robots ingezet. Het is daarom van belang dat je goed om kan gaan met veranderingen in IT en proces/werkwijze. Je bent verder zeer accuraat en wil graag meedenken over het verbeteren van processen. Het is een zeer grote pré als je ervaring hebt binnen de hypothecaire branche.

Daarnaast

 • Ben je op korte termijn beschikbaar
 • Heb je minimaal een MBO niveau 2 diploma
 • Heb je enige kennis en ervaring van/met Excel
 • Heb je ervaring met administratieve (bulk)processen
 • Heb je bij voorkeur ervaring met de inzet van robots binnen een administratieve omgeving
 • Ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal goed

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een contract voor in eerste instantie 6 maanden
 • Een basissalaris tussen €1.900 en € 2.713 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
 • Mogelijkheid om parttime te werken (tussen 24 en 38 uur)
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden.
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Gerald Breugem op 06-20840684. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel
KCC

of

Apply with Indeed onbeschikbaar