Skip to content

Medewerker Klachten (32 tot 38 uur per week)

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselKCC

Functieomschrijving

Maak jij van een klacht een kans? Stel jij de klant centraal en signaleer jij pro actief knelpunten in processen? Ben je doortastend en heb je ervaring in klachtenafhandeling? Dan is de functie van medewerker Klachten bij Quion iets voor jou!


Jouw werkomgeving

Als medewerker Klachten maak je onderdeel uit van de afdeling Klant Contact Center. Samen met 2 collega’s vormen jullie het “klachten” team. Jullie zorgen voor een snelle en adequate afhandeling van klachten waarbij de klanttevredenheid uiteraard centraal staat.


Wat ga je doen?

In deze dynamische functie komen de meest uiteenlopende klachten bij jou binnen. Dit kunnen klachten zijn van consumenten maar ook van hypotheekadviseurs of notarissen. Het is aan jou om deze klacht te bevestigen door middel van een telefonisch gesprek. Hierbij zorg je dat je een compleet beeld krijgt van de klacht en geef je aan wat de indiener van jou mag verwachten. Jij analyseert de klacht en bepaalt welke informatie je nodig hebt om de klacht naar tevredenheid af te handelen. Hiervoor zoek je contact met de betrokken afdeling(en) binnen Quion. Samen met je collega’s zoek je naar een passende oplossing. Wanneer de klacht duidelijk is en oplossingen zijn besproken communiceer je dit naar de indiener om de klacht netjes af te handelen.

Je bent in staat om verbeterpotentieel te herkennen uit de door jou behandelde klachten. Je signaleert proactief knelpunten en denkt mee in oplossingen om klachten in de toekomst te voorkomen. Op dit moment wordt er een nieuw klachtenregistratiesysteem geïmplementeerd. Samen met je collega’s denk je ook mee over de vormgeving van dit systeem.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

In de functie van medewerker Klachten ben je doortastend en in staat de juiste informatie te achterhalen. Je bent assertief en legt makkelijk contact binnen de organisatie. Je staat stevig in je schoenen en je durft mensen aan te spreken als afspraken niet worden nagekomen. Tot slot heb je een grote drive om continue te verbeteren.

Daarnaast

 • Is ervaring op een klachtenafdeling een pré, maar geen must!
 • Heb je affiniteit met klantcontact
 • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Is kennis van de hypothecaire dienstverlening een grote pré

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Supertoffe collega’s met passie voor ons werk
 • Een basissalaris tussen € 2245 en € 3205 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Gerald Breugem (06-20840684) Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel
KCC

of

Apply with Indeed onbeschikbaar