Medewerker Klant Contact Center Hypotheken (24 tot 38 uur per week)

Omschrijving

Bezorg jij een klant graag het WauW-effect? Kan jij de vraag achter de vraag achterhalen? Heb jij interesse in de hypotheekbranche en wil je hier graag meer over leren? Dan is de functie van medewerker Klant Contact Center (KCC) Hypotheken bij Quion iets voor jou!


Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.


Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.


Als medewerker KCC Hypotheken maak je onderdeel uit van het Klant Contact Center telefonie Backoffice. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle 1e lijns klantcontact met consumenten en tussenpersonen zoals hypotheekadviseurs en notarissen over lopende hypotheken. Vragen komen vooralsnog telefonisch binnen, maar in de toekomst zal dit ook steeds meer via de chat en per mail worden. Je werkt met ongeveer 34 collega’s op het KCC welke verdeeld zijn in 3 teams. De sfeer op de afdeling is erg goed en er wordt veel gelachen met elkaar. In 2020 heeft de afdeling een award gekregen voor "Beste ambassadeur van de klantcontactbranche". 


Wat ga je doen?

Werken op het KCC van Quion is erg dynamisch. Wij werken voor veel verschillende geldverstrekkers, waardoor er de meest uiteenlopende vragen over hypotheken binnen komen. Jouw belangrijkste taak is het efficiënt en klantgericht beantwoorden van de gestelde vragen. Naast het beantwoorden van de vraag staat de Customer Experience centraal en probeer je de klantverwachting te overtreffen. Je luistert naar de vraag van de klant en probeert altijd de vraag achter de vraag te achterhalen, zodat je de klant in één keer het juiste antwoord kan geven. Je denkt mee met procesverbetering waardoor we onze dienstverlening steeds verder kunnen verbeteren.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wil een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Als medewerker KCC ben je uiteraard communicatief erg vaardig. Je kan goed luisteren en vraagt door totdat je een compleet beeld van de vraag hebt. Je hebt een duidelijke interesse in hypotheken en je wil je hier graag verder in ontwikkelen. Daarnaast ben je stressbestendig en kan je goed onder druk werken.


Daarnaast

 • Beschik je over minimaal een MBO niveau 4 diploma
 • Heb je minimaal 2 tot 3 jaar ervaring met klantcontact (bij voorkeur telefonisch)
 • Heb je bij voorkeur werkervaring binnen de hypothecaire of bancaire branche
 • Beheers je de Nederlandse taal goed
 • Ben je in bezit van je WFT basis of ben je bereid deze op korte termijn te behalen

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitsonderzoek onderdeel van de selectieprocedure


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen €1989 en € 2838 bruto per maand obv 38 uur (afhankelijk van diploma’s en ervaring) & 190 vakantie-uren
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling binnen Quion
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen (bijvoorbeeld onder schooltijden) en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Arjan Teunissen (06-21819082) of Saskia Grundeler (06-43207828). Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard (06-15162845)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dit betreft een vaste functie bij Quion (geen interim). Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.