Medewerker Midoffice WBH (38 uur)

Omschrijving

Heb jij al ruime ervaring binnen de hypothekenbranche en wil je graag aan de slag met meer complexe dossiers? Kan je creatief denken en ben je altijd op zoek naar een oplossing? Dan is de functie van medewerker Midoffice WBH misschien iets voor jou!

 

Jouw werkomgeving

Als medewerker Midoffice WBH kom je te werken in een team met 23 collega’s. Met elkaar zorgen jullie dat de vaak complexe vraagstukken worden opgepakt en correct worden afgehandeld.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker Midoffice WBH ben je verantwoordelijk voor de complexere wijzigingen op bestaande hypotheken. Je behandelt dossiers met betrekking tot hoofdelijk ontslag, toevoegen van schuldenaars en 2e hypotheken en verhogingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van zelfstandig inkomen (ZZP, VOF, BV, NV) zonder inkomensverklaring. Ieder dossier is anders en QSP ondersteunt niet alle processen. Het vraagt dus het nodige van je creatieve denkvermogen om de juiste informatie te verkrijgen zodat je een klant goed kan helpen. In deze functie heb je veel contact met geldverstrekkers en het intermediair.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Je bent iemand die creatief kan denken en op deze manier probeert om oplossingen te vinden voor de klant. Je bent communicatief sterk en je gaat zelfstandig op zoek naar de juiste informatie. Je houdt ervan om complexe vraagstukken op te lossen en je kan goed verbanden leggen.

 

Daarnaast

  • Heb je meerdere jaren ervaring in de hypothekenbranche, bij voorkeur als acceptant
  • Ben je in het bezit van je basiskennis Hypotheken, WFT basis en Hypothecair Krediet
  • Heb je een uitgebreide kennis van QSP

 

Wat bieden wij jou?

  • Een basissalaris van € 2.326 tot €3.322 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
  • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
  • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
  • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
  • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
  • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 21.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

 

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Vanessa Claassen (06-27426252). Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Amine Özkal op telefoonnummer 06- 1516 2845.