Medewerker Sales Support (38 uur per week)

Omschrijving

Schakel jij snel en zie jij kansen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou je je graag willen ontwikkelen binnen het commerciële speelveld van Quion? Ben je servicegericht en nieuwsgierig? Dan is de functie van medewerker Sales Support wellicht jouw nieuwe baan!

Jouw werkomgeving

Als medewerker Sales Support maak je onderdeel uit van de afdeling Sales & Servicemanagement. Deze afdeling bestaat uit 4 accountmanagers en 8 Servicemanagers. Deze afdeling is o.a. verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de commerciële strategie van Quion en het realiseren van een optimale klantrelatie, waarbij marktontwikkelingen worden gesignaleerd en daar uiteraard op wordt ingespeeld.

Wat ga je doen?

Als medewerker Sales Support ondersteun jij de afdeling Sales in de breedste zin van het woord. Geen dag zal hetzelfde zijn! Je biedt commerciële support aan zowel de accountmanagers als de Manager Sales met betrekking tot het uitbreiden, opstarten en onderhouden van zowel bestaande als nieuwe klanten. Je zal nauw samenwerken met de accountmanager waarbij jij het eerste aanspreekpunt voor de klant zal zijn. Aangezien je zo dicht op de klant zit ben jij ook degene die kansen en uitdagingen signaleert en hier speel je goed op in. Verder ondersteun je op administratief gebied de Manager Sales en maak je generieke en klantspecifieke “strategische” presentaties.

Kortom, als Medewerker Sales Support

 • Maak, plan en organiseer je (werk) afspraken voor het team
 • Bouw en onderhoud je de projectarchieven in de bestaande en nieuwe automatiseringssystemen;
 • Zorg je voor het (laten) opstellen van specifieke rapportages over de planning en realisatie van de verschillende projecten;
 • Verstrek je (project)informatie aan de teamleden en leidinggevende binnen het domein Commercie.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Als medewerker Sales Support ben je servicegericht en kijk je altijd twee stappen vooruit. Jij signaleert kansen en speelt daar handig op in. Je bent nieuwsgierig en zorgt dat je de juiste informatie achterhaalt om je werk goed te kunnen doen. Uiteraard ben je een kei in het plannen en organiseren en kan je goed het overzicht houden in een dynamische omgeving. Tot slot ben je communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

Daarnaast

 • Beschik je over HBO werk- en denkniveau
 • Heb je goede kennis van de hypothecaire processen
 • Heb je goede kennis van Word, Excel en ook zeker van Power Point

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris € 2.644 en € 3.777 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Zulfiqar Lakho (06-21345000). Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.