Mendix Ontwikkelaar (32 tot 38 uur per week)

Omschrijving

Wil jij je verder ontwikkelen als Mendix ontwikkelaar en je bijdrage leveren aan ons portaal waar 200.000 consumenten gebruik van maken? Ben jij op zoek naar een bedrijf met een informele cultuur waar je echt het verschil kan maken? Lees dan snel verder!


Jouw werkomgeving
Als Mendix ontwikkelaar bij Quion maak je deel uit van een zelfsturend team binnen de afdeling IT&Delivery Supply. Momenteel zijn er 10 scrumteams binnen de afdeling waarvan er zich 2 teams bezig houden met de doorontwikkeling van het consumentenportaal.


Wat ga je doen?

Als Mendix Ontwikkelaar bij Quion ontwikkel je nieuwe software voor ons consumentenportaal. Dit portaal is een grote applicatie waar ongeveer 200.000 consumenten gebruik van maken. Vanuit deze applicatie worden er veel koppelingen gerealiseerd met andere systemen. Samen met je teamleden ben je verantwoordelijk voor het opleveren van werkende software. Het team waar je in gaat werken is verantwoordelijk voor de functionele en technische kwaliteit van de door jou opgeleverde oplossingen.

Kortom, als Mendix ontwikkelaar,

• Denk je mee over de klantwens en hoe dit het beste gerealiseerd kan worden in het portaal

• Schakel je direct met de Product Owner over de nieuwe functionaliteit die gebouwd moet worden

• Denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en styling van de functionaliteiten

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je bent bekend met het Mendix platform, maar je wil je hier verder in ontwikkelen. Je wilt een expert worden en met Mendix de beste oplossing bedenken voor ieder vraagstuk. Je hebt een sterke persoonlijkheid en je bent communicatief vaardig. Je hebt al eerder in een (scrum)team aan een (grote) applicatie gewerkt. Verder ben je analytisch sterk en neem je bij voorkeur ervaring mee vanuit andere IT functies of programmeertalen. Je bent op je best in een complexe omgeving met veel verschillende systemen.

Daarnaast

• Beschik je over HBO werk- en denk niveau

• Heb je minimaal 1 jaar ervaring met mendix ontwikkeling

• Beschik je bij voorkeur over een advanced certificaat vanuit Mendix (of je bent in staat deze op korte termijn te behalen)

• Heb je diverse koppelingen vanuit Mendix naar andere systemen gerealiseerd

• Heb je bij voorkeur ervaring met applicaties voor eindconsumenten

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure

 

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

• Een basissalaris tussen de € 2.941 en € 4.203 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week & 190 vakantie-uren

• Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen

• Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling

• Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden

• Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting

 

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Simon Hof op telefoonnummer 06-22794389. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.