Skip to content

Product Manager Risk, Compliance & Assurance (38 uur per week)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 4.839 - € 6.913 per maandPPO

Functieomschrijving

Wil jij de Product en Platform visie bepalen op het product domein Risk, Compliance en Assurance? En wil jij ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van deze visie? Ben jij een ster in het komen tot een gedragen, concrete en uitvoerbare visie en heb jij ervaring met het aansturen van IT development teams? Lees dan snel verder!

Volop onderdeel van transitie en ambitie

Onze ambitie liegt er niet om, wij willen het beste hypotheek platform met dito BPO dienstverlening creëren.

Om deze ambitie waar te maken, zijn wij volop in transitie. Zo heeft Quion zeer recentelijk de transitie gemaakt van een IT gedreven organisatie naar een product & platform gedreven organisatie. We hebben bijvoorbeeld product management en IT volledig geïntegreerd. De product & platform organisatie is daarbij verantwoordelijk voor het gehele proces van visie vorming tot aan IT implementatie. Ook maken we de draai naar een product gerichte aanpak en is ons IT platform in transitie.

Je gaat onderdeel uitmaken van een dynamisch team met veel (internationale) ervaring en ambitie. Een team wat gezamenlijk vooruit gaat en waar een professionele werkomgeving voorop staat.

Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.

Als product manager rapporteer je aan de Head of Product Strategy, Bianca van Leeuwen. De commerciële en operationele domeinen zijn belangrijke stakeholders bij het creëren van je productvisie.

Wat ga je doen?

Als product manager ben je verantwoordelijk voor de end-2-end delivery van visie tot realisatie. Jij creëert daarmee product visie en voert deze ook uit. Je werkt samen met een team van experts aan het ontwikkelen en realiseren van de productvisie op het productdomein risk, compliance en assurance. Gedegen stakeholdermanagement intern en bij onze klanten is key in het ontwikkelen van geharmoniseerde producten en gestandaardiseerde processen en diensten.

Kortom, als product manager risk, compliance & assurance:

 • Ontwikkel en realiseer je de strategische product visie en draag je deze actief uit richting onze klanten;
 • Vind je de juiste balans tussen individuele klantwensen en generieke, gestandaardiseerde dienstverlening;
 • Weet je de balans te vinden dus pragmatiek en vasthoudendheid;
 • Stuur je een team van experts aan in de ontwikkeling van risk, compliance & assurance producten;
 • Stuur je samen met de productmanagers en product owners van andere productdomeinen de IT development teams aan.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je hebt een visie over de toekomst van risk, compliance & assurance binnen de hypothekensector. Daarnaast heb je ruime ervaring met het aansturen van IT development teams.

Je bent communicatief erg sterk en in een gesprek signaleer je risico’s & kansen en vraag je hierop door. Je neemt van nature gemakkelijk het voortouw en je hebt een enthousiaste en energieke uitstraling. Je biedt een luisterend oor, maar je stuurt ook bij wanneer nodig. Je houdt het overzicht en hebt een sterke focus op resultaat. In je loopbaan heb je ruime ervaring met het vertalen van klantbehoeftes naar commercieel succesvolle resultaten. Je bent tactvol en kan goed de belangen van de verschillende stakeholders inschatten.

Daarnaast

 • Heb je WO werk en denkniveau;
 • Ben je bij voorkeur in het bezit van een PSPO II certificering;
 • Heb je kennis van de hypotheekmarkt;
 • Heb je kennis van product management en product strategy;
 • Heb je ruime ervaring met software ontwikkeling, bij voorkeur bij een product gedreven organisatie;
 • Heb je kennis en ervaring van Risk, Compliance & Assurance in de financiële dienstverlening;
 • Heb je leidinggevende skills.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure. Daarnaast maakt een assessment onderdeel uit van de procedure.

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 600 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek en consumptief krediet.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een marktconform salaris & 190 vakantie-uren (o.b.v. 38 uur);
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook parttime thuis werken behoort tot de mogelijkheden;
 • Laptop en smartphone;
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met recruiter Rachelle van der Kemp op telefoonnummer 06-15623025.

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.839 - € 6.913 per maand
PPO

of

Apply with Indeed onbeschikbaar