Skip to content

Product Owner beheer van hypotheken | Back Office (38 uur per week)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 4.211 - € 6.013 per maandPPO

Functieomschrijving

Wil jij vooral gaan voor resultaat en verantwoordelijk zijn voor de realisatie van de product en platform visie op het productdomein back office? Werk jij graag samen met een development team aan het vertalen van de visie naar een werkbare en duurzame platform inrichting? Denk je vooruit en anticipeer je op nieuwe initiatieven die tot realisatie moeten worden gebracht? Dan is de functie van Product Owner bij Quion iets voor jou!

Volop onderdeel van transitie en ambitie

Onze ambitie liegt er niet om, wij willen het beste hypotheek platform met dito BPO dienstverlening creëren.

Om deze ambitie waar te maken, zijn wij volop in transitie. Zo heeft Quion zeer recentelijk de transitie gemaakt van een IT gedreven organisatie naar een product & platform gedreven organisatie. We hebben bijvoorbeeld product management en IT volledig geïntegreerd. De product & platform organisatie is daarbij verantwoordelijk voor het gehele proces van visie vorming tot aan IT implementatie. Ook maken we de draai naar een product gerichte aanpak en is ons IT platform in transitie.

Je gaat onderdeel uitmaken van een dynamisch team met veel (internationale) ervaring en ambitie. Een team wat gezamenlijk vooruit gaat en waar een professionele werkomgeving voorop staat.

Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.

Je werkt in deze rol voor de backoffice waarin beheer van hypotheken centraal staat. Je rapport aan de Product Platform Manager.

Wat ga je doen?

Als product owner ben je verantwoordelijk voor de juist vertaling van functionele wensen naar werkbare en duurzame systeem inrichtingen die passen binnen de productvisie binnen het domein. De product owner stelt in samenwerking met architectuur en productmanagement de juiste kaders en stuurt op operationele uitvoering van de inrichtingsvisie.

Als product owner zorg jij ervoor dat alle medewerkers binnen de team(s) een bijdrage leveren aan de resultaatdoelstellingen om op deze manier de maximale waarde voor de klant te realiseren.

Onze backoffice is verantwoordelijk voor het beheer van de hypotheken die wij namens onze geldverstrekkers hebben verstrekt.

Kortom, als Product Owner

 • Geef je functioneel leiding en richting aan het development team;
 • Ben jij altijd op de hoogte van de dagelijkse voortgang van development teams, anticipeer je tijdig en waar nodig stuur jij bij;
 • Houd je rekening met de belangen van het product domein en andere stakeholders;
 • Zorg je voor tijdige executie van wijzigingen in relevante wet- en regelgeving;
 • Prioriteer en beheer je de system backlog teneinde klantwaarde te maximaliseren en team inzet optimaal af te stemmen op benodigde klantwaarde.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je bent communicatief erg sterk en in een gesprek signaleer je risico’s & kansen en vraag je hierop door. Je neemt van nature gemakkelijk het voortouw en je hebt een enthousiaste en energieke uitstraling. Je biedt een luisterend oor, maar je stuurt ook bij wanneer nodig. Je houdt het overzicht en hebt een sterke focus op resultaat. In je loopbaan heb je ruime ervaring met het vertalen van klantbehoeftes naar commercieel succesvolle resultaten. Je bent tactvol en kan goed de belangen van de verschillende stakeholders inschatten.

Daarnaast

 • Heb je HBO+ werk- en denkniveau;
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in de rol van Product Owner of een vergelijkbare functie;
 • Heb je ruime ervaring met Agile wijze van werken;
 • Ben je het in bezit van Professional Scrum Product Owner level I of vergelijkbaar;
 • Heb je bij voorkeur ervaring binnen de financiële dienstverlening;
 • Beheers je de Nederlandse taal goed.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure. Daarnaast maakt een assessment onderdeel uit van de procedure.

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 600 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek en consumptief krediet.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een marktconform salaris & 190 vakantie-uren (o.b.v. 38 uur);
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook parttime thuis werken behoort tot de mogelijkheden;
 • Laptop en smartphone;
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met recruiter Rachelle van der Kemp op telefoonnummer 06-15623025.

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.211 - € 6.013 per maand
PPO

of

Apply with Indeed onbeschikbaar