Productmanager Hypotheken (38 uur per week)

Omschrijving

Lever jij graag een bijdrage aan het realiseren van toekomstbestendige dienstverlening van Quion. Vind jij het leuk om strategische en operationele product strategieën op korte en lange termijn te ontwikkelen, productvernieuwingen te realiseren en de pricing van onze dienstverlening te bepalen? Wil jij zowel vanuit de klant denken, als met onze B2B opdrachtgevers om de tafel zitten? Als productmanager bij Quion ben jij elke dag bezig om het verschil te maken voor onze klanten en opdrachtgevers.


Jouw werkomgeving
Als productmanager kom je te werken in het team van productmanagement. Dit is een klein, enthousiast team bestaande uit een manager en momenteel 4 productmanagers. Samen met Sales en Service management vormt Productmanagement het domein Commercie binnen Quion.

De productmanager die wij op dit moment zoeken heeft als aandachtsgebied de rol in de keten voor het beheren van leningen met een basis focus op Customer Care (Pro Active Servicing & Intensive Servicing). 


Wat ga je doen?

Quion heeft als doel om de beste servicer van Nederland te worden en in dit kader spelen thema’s zoals proactief klantbeheer, realtime en STP dienstverlening en onderscheid naar standaard en premium dienstverlening. Als productmanager bedenk je (nieuwe) toekomstbestendige dienstverlening op basis van de klantvraag of interne en externe ontwikkelingen. Daarnaast houd je je bezig met het standaardiseren en borgen van de dienstverlening. In de rol van productmanager lever je een actieve bijdrage in het bedenken, trekken en uitdragen van de visie en strategie van Quion. Je hebt de vrijheid om zelf kansen te signaleren en daarmee aan de slag te gaan. Productmanagement is verantwoordelijk voor het bedenken van producten en diensten en de uiteindelijke verkoop aan klanten is de taak van accountmanagement.

Kortom, als productmanager,

 • Ontwerp je nieuwe dienstverlening vanuit de behoefte van de klant, waarbij je in de ontwerpcriteria de nadruk legt op operational excellence
 • Ben je samen met interne stakeholders verantwoordelijk voor het uitdenken, het vastleggen en de pricing van standaard en premium dienstverlening
 • Gebruik je interne en externe contacten om nieuwe ontwikkelingen te volgen en bedenk je hoe deze ontwikkelingen zijn in te passen in de strategie van Quion.
 • Zet je goedgekeurde productconcepten op de agenda van de projectenorganisatie. Je bent onderdeel van stuurgroepen en tijdens de implementatiefase stuur je bij waar nodig.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?
Als productmanager bij Quion heb je ervaring met strategische vraagstukken, bij voorkeur in de financiële dienstverlening. Je hebt een lange termijn visie met een outside-in benadering, Je bent iemand die zelf op zoek gaat naar de benodigde informatie. Het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en goed luisteren zijn zaken die je uitstekend beheerst. Je neemt graag de regie en speelt een verbindende rol in de organisatie. Van nature beschik je over een flinke dosis overtuigingskracht.

Daarnaast

 • Heb je HBO+ werk- en denkniveau
 • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring binnen de financiële/hypothecaire dienstverlening, bij voorkeur in vergelijkbare rol
 • Heb je financieel en commercieel inzicht
 • Je bent pragmatisch en een bruggenbouwer
 • Is ervaring met Agile wijze van werken een pré
 • Ben je op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen en business modellen
 • Heb je ervaring met design thinking en durf jij op een nieuwe manier te kijken naar innoveren en waardecreatie

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitsonderzoek onderdeel van de selectieprocedure

Wat bieden wij jou?
Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.


Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een goed basissalaris tussen € 4100 en € 5855 bruto per maand & 190 vakantie-uren
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting

Interesse?
Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Bianca van  Leeuwen op telefoonnummer 06-11715917. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.