Recruiter (32 tot 38 uur per week)

Omschrijving

Weet jij waar talent zich bevindt en kun jij hen enthousiast maken voor een dynamische organisatie die een belangrijke rol speelt in de Nederlandse hypotheekmarkt? Zorg jij voor een fantastische candidate experience? Heb je ervaring met de werving van schaarse profielen en voel jij je thuis in een veranderende organisatie? Lees dan snel verder!

Jouw werkomgeving

Quion is volop in beweging en "de juiste mensen op de juiste plek" is een belangrijk thema. Als Recruiter lever je hier een belangrijke bijdrage aan door de juiste talenten te vinden en te binden. Je vormt samen met de Recruitment Coördinator een team. Jullie zijn hèt aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met werving & selectie van nieuwe collega’s. Je maakt onderdeel uit van de afdeling HRM. Dit team bestaat uit 8 collega’s (HR manager, recruitment coördinator, 2 HR adviseurs, opleidingsadviseur en 2 HR medewerkers).

Wat ga je doen?

Quion groeit en verandert. Dit zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar veel nieuwe collega's die een bijdrage willen leveren aan onze toekomstplannen. Als Recruiter bij Quion los je uitdagende recruitmentvraagstukken op. Je staat dagelijks in contact met de leidinggevenden vanuit de business. Zodra er een nieuwe vacature ontstaat zit jij rond de tafel met de hiring managers en adviseer jij de beste wervingsstrategie die ertoe leidt dat ook deze vacature wordt ingevuld. 

Jij weet zelfstandig de juiste talenten te vinden en te enthousiasmeren voor Quion. Je weet wat er speelt op de arbeidsmarkt en je kent je doelgroep. Je zorgt ervoor dat Quion zowel on-als offline zichtbaar is daar waar de doelgroep zich bevindt. Jouw aandacht gaat vooral uit naar de werving van de schaarse doelgroepen bijvoorbeeld voor de afdelingen IT&D, BI en Operations.  Je stuurt het recruitmentproces adequaat aan, met oog voor snelheid en kwaliteit, waarbij de kandidaat centraal staat. 

Kortom, als Recruiter

 • Bedenk je nieuwe en effectieve wervingsactiviteiten om kandidaten te bereiken en de instroom te vergroten
 • Schrijf je wervende vacatureteksten
 • Weet jij de beste talenten via het web te vinden, o.a. met behulp van boolean search en social media campagnes
 • Doe je telefonische intakes met potentiële kandidaten om te onderzoeken of er een eerste match is en hen te overtuigen om op gesprek te komen
 • Voer je samen met de hiring managers met regelmaat selectiegesprekken
 • Creëer en beheer je talentpools 

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.


Als Recruiter ben je communicatief sterk, schakel je snel met verschillende lagen in de organisatie. Je bent op je best in een dynamische omgeving en je houdt het liefst meerdere ballen tegelijk in de lucht. Je bent een doorzetter en komt met creatieve oplossingen. Daarnaast heb je ervaring met het werven van schaarse profielen binnen de IT en/of BI. 

Daarnaast

 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in recruitment, bij voorkeur zowel aan de bureau als aan de corporate zijde
 • Heb je minimaal HBO werk en denk niveau
 • Heb je kennis van talent sourcing technieken, zoals boolean search
 • Heb je ervaring met het opzetten van social media campagnes
 • Heb je kennis van van SEO of ben je bereid je je hier verder in te verdiepen

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitsonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteunen we klanten bij het administratieve traject rondom een hypotheek.


Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

• Een salaris tussen de € 2941 en € 4200 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week

• Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen

• Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden

• Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden

• Laptop en smartphone

• Ergonomisch werken, gezonde maaltijden in ons bedrijfsrestaurant en sporten met korting

• Momenteel werken we vanuit huis. Zodra het weer kan werken we vanuit een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 8 januari via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen over de procedure of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845 of via ilze.dewaard@quion.com.


Gezien de huidige maatregelen rondom Corona zullen de sollicitatiegesprekken via een videocall plaatsvinden. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.