(Senior) developer | Cloud engineer (38 uur per week)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een informele omgeving? Werk en denk jij graag mee aan de verwezenlijking van cloud omgevingen? Bezit jij de kennis, kunde, en ervaring op het gebied van azure cloud implementaties? Dan ben jij de senior developer | senior cloud engineer die wij zoeken!

Jouw werkomgeving
Quion heeft ambitie om het hypotheek platform van Nederland te worden, om dit te verwezenlijken is er gekozen voor een azure cloud strategie. Als azure Cloud Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, installatie en werking van het azure platform van Quion. De snelle ontwikkelingen op het gebied van cloud, devops en azure zijn voor jou bekend terrein. Je vindt het leuk om te schakelen met andere IT-specialisten, samen te werken in scrum-teams, en externe partners. Je ondersteunt, adviseert andere scrum-teams, verzorgt de analyse van wijzigingen met een brede impact en je lost storingen op. Ook automatiseren is een onderdeel van jouw werk. Je team, en IT in algemeen, werkt volgens agile werkwijze waarbij “you build, you run it you break it, you fix it” van toepassing is.


Wat ga je doen?

In de rol van senior cloud engineer | senior developer ben je gericht om een modern en toekomst vast azure platform neer te zetten. Daarnaast plant Quion dat bestaande applicaties vanuit de privat cloud zullen worden gemigreerd naar azure. Dit zullen zowel containers als vm’s zijn. Hierbij speel je een belangrijke rol bij de migratie, en onboarden van nieuwe applicaties.

Binnen ons platform team adviseer, ontwerp, bouw en test je Cloud geautomatiseerde oplossingen gebaseerd op de wensen en vraagstukken die bij Quion en onze klanten spelen.

Jouw kennis en kunde kan worden ingezet voor andere teams en je hebt een actieve rol in het verder verbeteren of aanpassen van de azure cloud.

Ook werk je nauw samen met het architectenteam van Quion bij het uitzetten van de cloud strategie.

Kortom als (senior) cloud engineer | developer

 • Analyseer je de wensen van de business om applicatie naar de azure cloud te brengen;
 • Bepaal je de meest geschikte oplossingen en implementatiescenario’s die nodig zijn om de gewenste veranderingen door te voeren;
 • Bouw je mee aan het platform;
 • Ondersteun en adviseer je andere scrum-teams, verzorg je de analyse van wijzigingen met een brede impact en los je storingen op.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als ervaren azure cloud engineer ben je goed op de hoogte van de nieuwste trends. Je bent een echte ontdekker. Je wilt van de hoed en de rand weten en je vraagt door totdat je alle informatie hebt die je nodig hebt. Deze kennis gebruik je bij het nog beter maken van onze dienstverlening rondom azure. Je bent gewend om zelfstandig en in team verband te werken, en zoekt waar nodig de samenwerking op met collega’s. Je houdt van afwisseling en laat je niet van de wijs brengen als zaken niet lopen zoals verwacht. Tot slot ben je communicatief sterk en werk je graag in een dynamische omgeving.

Daarnaast

 • Heb je HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar engineering ervaring met azure; 
 • (Minimaal) in het bezit van azure cloud certificeringen en daarnaast de ambities voor het behalen van meer certificeringen;
 • Ervaring met infrastructuur orchestratie (terraform) gekoppeld aan scripting vaardigheden (.Net / Python / ) en gebruik van source version control (Git);
 • Ervaring met het bouwen en beheren van CI/CD pipelines in azure devops;
 • Heb je ervaring met technologieën en methodieken zoals infrastructure as code, HELM, kubernetes containerplatformen;
 • Ben je bekend met gangbare cloud principes zoals “secure-by-design”;
 • Bekend met agile/scrum manier van werken.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen de €3153 en €5232 bruto per maand op basis van 38 uur & 190 vakantie-uren op basis van senioriteit
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie of over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Rachelle van der Kemp via telefoonnummer 06-15623025.