Skip to content

(Senior) HR Business Partner (32 tot 38 uur per week)

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselPeople & culture

Functieomschrijving

Bij Quion houden we van duidelijkheid en gebruiken we geen mooie volzinnen om te beschrijven wat we zoeken, daarom vragen we het maar gewoon op de man/vrouw af:
Heb je genoeg ervaring om zelfstandig te werken als HR Business Partner en kun je snel je draai vinden in een dynamische omgeving? Werk je graag in een team met bevlogen en gedreven collega’s waarin volop ruimte is voor jouw ideeën? Dan maken we graag kennis met jou!


Wie zijn wij?

Werken bij Quion betekent werken in een dynamische organisatie die een spilfunctie vervult in de Nederlandse hypotheekmarkt. Bij Quion werken we aan de woondromen van Nederlanders, want we vinden dat iedereen een thuis verdient.

Samen met zo’n 600 collega’s zijn wij dé uitbestedingspartner van organisaties met ambities op de hypotheekmarkt. Zoals banken, investeerders en verzekeraars. Voor hen regelen wij alles om hun hypotheken aan te bieden en te onderhouden. Met de service van onze mensen en de kracht van onze innovatieve techniek.

Daarnaast is Quion onderdeel van de Blauwtrust Groep met daarin interessante organisaties rondom het product hypotheken. Met de groeistrategie van onze groep liggen er uitdagende ontwikkelingen in het verschiet.


Jouw werkomgeving

Het People & Culture team is volop in ontwikkeling. Dit is dus het perfecte moment om te beginnen want we zijn het team aan het bouwen en naar een volgend level aan het brengen. Samen met je collega’s van recruitment, talent development en het support team lever je advies en ondersteuning op het gebied van People & Culture aan zowel Quion als de andere werkmaatschappijen van de Blauwtrust Groep.


Wat ga je doen?

Als HR Business partner bij Quion bouw je samen met de business managers aan sterke teams richting een high performing organisatie. Jouw invloed is essentieel in de ontwikkeling van de organisatie en daarin ben je een inspirerende sparringpartner voor business managers zodat zij een betrokken, vitaal en succesvol team (verder) kunnen ontwikkelen.

Je daagt business managers uit in hun denken en begeleidt hen bij uitdagende personele casuïstiek. Je houdt je bezig met thema’s als cultuur en leiderschap, strategische personeelsplanning, de basis op orde en neemt deel of geeft leiding aan een aantal projecten.

Kortom als HR Business Partner:

 • Ben je de ‘linking pin’ tussen de business en de HR-experts om samen de behoeften van de business en trends te vertalen naar HR-oplossingen
 • Initieer en begeleid je de HR-change agenda in de business
 • Draag je mede zorg voor een cultuur waarin continu aandacht is voor People & Development in het licht van de strategische personeelsplanning

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je bent een veranderaar en je begrijpt wat er vanuit People en Culture nodig is om de business te laten draaien. Je bent hands on, no nonsens maar wel strategisch en met executiekracht. Je werkt vanuit de verbinding. Zowel ons People & Culture team als de organisatie zijn volop in ontwikkeling, daarom is het belangrijk dat je in je loopbaan veel kennis/ervaring opgedaan hebt met verander en herstructureringstrajecten. Je bent data gedreven en analytisch sterk. Daarop bouw je je advies en organiseer je processen met betrekking tot de diverse onderwerpen binnen de 'War of Talent'. Jij bent een expert in je vak en je denkt en werkt vanuit de employee experience.


Daarnaast

 • Heb je werk- en denkniveau op WO niveau;
 • Heb je meerdere jaren ervaring in soortgelijke rol (bij voorkeur bij een grote corporate)
 • Ben je communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ben je op de hoogte van wet- en regelgeving op het gebied van HR;
 • Weet jij genoeg draagvlak te creëren binnen de organisaties voor urgente en lange termijn HR doelstellingen;

Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de selectieprocedure.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen de € 3.662 en € 5.800 bruto per maand (afhankelijk van je ervaring word je ingeschaald in de reguliere of senior rol) & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Laptop en smartphone
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Angela Sanchit op telefoonnummer 06-15315520. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiters Ilze de Waard 06-15162845 of Rachelle van der Kemp 06-15623025.

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel
People & culture

of

Apply with Indeed onbeschikbaar