Senior medewerker Backoffice (o.a. bouwdepot) 38 uur per week

Omschrijving

Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid die zich thuis voelt in een coördinerende rol? Ben je resultaatgericht en een aanpakker? Krijg je energie van het bewaken van kwaliteit en coachen van collega’s? Lees dan snel verder!


Jouw werkomgeving

Backoffice team bouwdepot bestaat naast jou, uit 2 andere senior medewerkers, 26 collega’s en de teammanager. Het team is verantwoordelijk voor verschillende processen om het beheer van de hypotheek portefeuille te kunnen voeren o.a. bouwdepot declaratieverzoeken, -verlengen, -beëindigen en – wijzigen, mutaties op aan de hypothecaire lening verpande polissen en wijzigingen op het onderpand in de notariële akte.
Het is een gevarieerd en hecht team waarin samenwerken vanzelfsprekend is en continu verbeteren centraal staat.

Wat ga je doen?

Samen met 2 andere senioren, motiveer en inspireer jij je collega’s vanuit een belangrijke coördinerende rol.

Je zorgt met het team voor de voorbereiding en het bijwonen van de dag- en weekstarts en voor het initiëren, bewaken en afronden van acties voortkomend uit die (en andere) bijeenkomsten. Je dient als vraagbaak en bent daarom in staat om de gevraagde informatie op te halen uit jouw interne netwerk. Uiteraard houd je de benodigde kennis up to date en zorg je ervoor dat je deze kennis ook deelt met je collega's. Als senior medewerker ben jij de aangewezen persoon die medior collega's coacht op (de inhoud van) alle voorkomende werkzaamheden. De nadruk ligt op coachen. Je bewaakt de planning rondom de werkvoorraden en signaleert tijdig als er extra actie ondernomen moet worden. Je bespreekt de kwaliteit van de werkzaamheden van het team met hen volgens de resultaten van de kwaliteitscontroles en monitort de verbetering van die kwaliteit.

Als senior maak je deel uit van verbeterteams en zo vervul je een prominente rol in het verbeteren van processen en de dienstverlening van je eigen team en de afdeling.

Intern ben je bijvoorbeeld aanspreekpunt voor het klachtenteam en extern kun je als contactpersoon voor de geldverstrekkers gelden. Dat alles doe je in samenwerking met de collega-senioren en ter ondersteuning van de teammanager.


Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt uitblinken in jouw vakgebied. Feedback geven en - vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe en dynamische omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Als senior medewerker backoffice team bouwdepot straal je enthousiasme uit en krijg je van nature gemakkelijk mensen in beweging. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent communicatief sterk.

Daarnaast

 • Beschik je over HBO werk- en denkniveau
 • Heb je een gedegen kennis van de betreffende processen m.b.t. beheer van hypotheken en/of weet je waar je de benodigde informatie kunt halen
 • Ben je in het bezit WFT basis of bereid om dat diploma te behalen
 • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
 • Hebben de programma’s van Microsoft Office geen geheimen voor jou
 • Ben je bekend met geautomatiseerde processen en digitaal werken


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen € 2.469 en € 3.527 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen, of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met de teammanager: Tanja Bisschops op telefoonnummer 06-50475233. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.