Senior medewerker / coach afdeling Documenten (38 uur per week)

Omschrijving

Ben jij iemand die ervaring heeft met verandertrajecten en neem je je collega’s daar graag in mee? Sta jij stevig in je schoenen en durf je feedback te geven? Heb jij een grote interesse in het automatiseren van processen en ervaring met administratieve verwerkingsprocessen? Lees dan snel verder!


Jouw werkomgeving
Als senior medewerker Documenten maak je onderdeel uit van de afdeling Klant Contact Center. De afdeling is verantwoordelijk voor ontvangst en distributie van inkomende e-mails en poststukken. Jij bent als senior de rechterhand van de teammanager. Je komt te werken in een team van ongeveer 19 collega’s (waarvan een deel extern is ingehuurd).


Wat ga je doen?

Op de afdeling KCC Documenten worden steeds meer processen geautomatiseerd en worden er robots ingezet. Als senior in het team coach je de collega’s in deze transitie en geeft je feedback waar nodig (ongeveer 50% van de tijd). Je neemt je collega’s mee in de veranderingen en bent een motivator. Ook ben je onder andere onderdeel van projectteams m.b.t. automatisering. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en opstellen van rapportages in Excel. Tot slot werk je mee op de afdeling waar nodig. Hierbij kan je denken aan het verwerken, controleren, beoordelen en afhandelen van alle binnenkomende klantverzoeken met betrekking tot het primaire proces via e- mail en/of brief.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.


Gezien de transitie waar de afdeling zich op dit moment in bevindt is het van belang dat je als senior stevig in je schoenen staat. Je hebt in eerdere functies ervaring opgedaan met het coachen van collega’s. Je hebt een natuurlijk overwicht en weet mensen mee te krijgen door je energie en enthousiasme. Daarnaast heb je een grote interesse in automatisering van administratieve processen. Het is een zeer grote pre als je ervaring hebt binnen de hypothecaire branche.

Daarnaast

 • Heb je minimaal een MBO niveau 4 diploma
 • Heb je ruime kennis en ervaring van/met Excel
 • Heb je ruime ervaring met administratieve (bulk)processen
 • Heb je ervaring met de inzet van robots binnen een administratieve omgeving
 • Ben je communicatie sterk en beheers je de Nederlandse taal goed

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen €1924 en € 2746 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden.
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 21.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Rachel Meijer (06-15211898) Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.