Senior Medewerker Midoffice (32 tot 38 uur per week)

Omschrijving

Krijg jij energie van het helpen coachen en begeleiden van een team naar een hoger niveau als het gaat om kwaliteit en performance? Ben jij daarnaast de daadkrachtige senior hypotheekacceptant die onze afdeling verder gaat helpen ontwikkelen én blijft meedenken over de processen en inrichting? Dan heeft Quion een uitdagende functie voor je!


Wat ga je doen?

Als senior hypotheekacceptant ben jij de inhoudelijk expert en coach je de collega’s uit je team op inhoud en kwaliteit. Daarnaast is de dagelijkse sturing op performance, coördinatie en planning onderdeel van je takenpakket.

Je bent inhoudelijk een expert en alle betreffende processen kennen geen geheimen voor jou. Uiteraard houd je jouw eigen expertise up to date door mee te werken binnen het team. Je beoordeelt hypothecaire aanvragen van a tot z en bent daarin sparringpartner voor de adviseur.

Vanuit kwaliteitscontroles help je de collega’s om de kwaliteit continu te verbeteren. Daarnaast bereid je met de teammanager ook de inhoud voor van de dag- en weekstarts voor het team.

Als senior hypotheekacceptant ben jij de aangewezen persoon die junior en medior collega's coacht op de inhoud van de werkzaamheden en weet je de klantbeleving (NPS) hoog te houden. Jij bent een voorbeeld voor de rest van het team en je vindt het leuk om collega's te motiveren en te helpen om zichzelf continu te verbeteren.


Als senior kun je deel uitmaken van verbeterteams en heb je een prominente rol in het verbeteren van processen en de dienstverlening van je eigen team alsook de voltallige mid office. Daarnaast heb je als operationeel aanspreekpunt een belangrijke rol voor interne en externe stakeholders waaronder de geldverstrekkers.


Kortom als senior hypotheekacceptant ben je verantwoordelijk voor:

 • Ondersteuning bij dagelijkse sturing op performance, coördinatie en planning
 • Kwaliteitscontroles en het op basis daarvan continu verbeteren
 • Ondersteuning bij begeleiding en coaching van collega’s op kwaliteit en klantbeleving
 • Continu helpen verbeteren van de processen en de dienstverlening op de Mid-Office
 • Het beoordelen van hypotheekaanvragen

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Voor de functie van senior hypotheekacceptant bij Quion kennen de producten en processen van de hypothecaire markt geen geheimen voor jou. Je bent goed met administratieve processen en je stelt de klant centraal. Verder vind je het leuk om je kennis te delen en je bent in staat om op een natuurlijke wijze collega's mee te krijgen en te motiveren.


Naast de competenties samenwerken en aanpassingsvermogen beschik je als senior hypotheekacceptant over de competenties verbinder, verantwoordelijkheid nemen en onafhankelijkheid.


Daarnaast

 • Beschik je aantoonbaar over minimaal HBO niveau met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Ben je in bezit van de diploma’s WFT basis, Hypothecair Krediet en Vermogen
 • Heb je ervaring met geautomatiseerde systemen (bij voorkeur QSP)
 • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
 • Ben je bekend met de Lean methode en tools en de toepassing hiervan voor het bereiken van een klantgedreven en ondernemende uitvoering van de werkzaamheden


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek. 


Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:


 • Een bruto basissalaris tussen € 2.609 en €3.777 & 190 vakantie-uren
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Danny Gerbrands (06-55830056) of Hans Oomen (06-21304677). Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.