Servicemanager (32 tot 38 uur per week)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je een belangrijke schakel bent tussen de geldverstrekker en de interne organisatie? Blink je uit in stakeholdermanagement en krijg je mensen in beweging? Dan is de functie van servicemanager bij Quion iets voor jou!

Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.

Als servicemanager maak je deel uit van het Sales & Service team. Binnen jouw team ben je verantwoordelijk voor een aantal geldverstrekkers. Je rapporteert aan de Account Executive.

Wat ga je doen?

Als servicemanager ben jij het eerste aanspreekpunt voor de geldverstrekkers operationeel niveau. Je zorgt ervoor dat Quion de dienstverlening levert die voldoet aan de wensen en verwachtingen van de klant. Je gaat in gesprek de geldverstrekkers om de wensen helder te krijgen en je zorgt voor de juiste afstemming met de betrokken (interne en externe) partijen (in termen van delivery, timing en rendement – kosten versus baten). Als servicemanager bij Quion ben je een regisseur van het proces en een belangrijke schakel tussen de klant en de interne organisatie. Je denkt vooruit en je ziet commerciële kansen bij je klanten.

Kortom, als servicemanager

 • Ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de SLA (KPI) en de werkafspraken met de geldverstrekkers en draag je zorg voor externe communicatie bij positieve en of negatieve afwijkingen;
 • Ben je verantwoordelijk voor een juiste, volledige intake van klantwensen ten aanzien van wijzigingen op bestaande dienstverlening en afstemming hierover met de betrokken partijen en bewaak je of goedgekeurde voorstellen volgens de gemaakte afspraken worden geïmplementeerd (in termen van delivery, timing en rendement – kosten versus baten);
 • Signaleer en analyseer je ontwikkelingen en knelpunten bij het uitvoeren van de werkzaamheden en dienstverlening vanuit klantperspectief. Je belegt dit bij betrokkenen (zowel intern als extern) en je zorgt voor heldere communicatie over eventuele oplossingen naar alle betrokkenen;
 • Zorg je voor beantwoording van klantvragen en beleg je deze indien nodig bij andere afdelingen en zie je erop toe dat er een tijdige en kwalitatief goede opvolging plaatsvindt;
 • Signaleren van kansen en bedreigingen die impact hebben op het contract of dienstverlening van de geldverstrekker.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je bent van nature nieuwsgierig en gaat op zoek naar de vraag achter de vraag. Je krijgt mensen in beweging en je hebt ruime ervaring met stakeholdermanagement. Je hebt door je werkervaring inzicht in de hypotheekketen en je kan goed verbanden leggen. Je bent iemand die buiten de bestaande kaders denkt en je kan ideeën en vernieuwingen succesvol overbrengen en tot uitvoering (laten) brengen.

Daarnaast

 • Heb je HBO werk- en denkniveau;
 • Heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de financiële dienstverlening;
 • Ben je bij voorkeur in het bezit van WFT Hypothecair Krediet;
 • Heb je zeer goede kennis van producten en bedrijfsprocessen van de hypothecaire markt.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen €3.519 en €5.027 bruto per maand & 190 vakantie-uren (bij 38 uur per week)
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen (gedeeltelijk vanuit huis)
 • Laptop en smartphone
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton onder aan deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Zulfiqar Lakho via 06-21345000. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard via 06-15162845.