Specialist HR support & administration (people & culture team) (32 uur per week)

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar jou! Een topper voor het allerleukste people & culture team. Samen met je collega’s Ellen en Cynthia ga jij het verschil maken en ga je met jouw ervaring en expertise onze HR support en administratie desk naar een hoger plan trekken. Door jouw komst en de samenwerking met onze collega’s zullen zowel medewerkers als leidinggevenden van Quion het verschil merken en happy worden van onze klantgerichte en foutloze dienstverlening. We leveren rapportages, behandelen aanvragen en wijzigingen en voeren de mutaties foutloos en op tijd door. Je krijgt veel ruimte om zaken nog beter te structureren en samen met je collega’s zorg je dat de werkzaamheden elke maand soepel verlopen. Kom werken in een blije werkomgeving, waar er nog veel ligt om op te pakken samen met leuke collega’s die elkaar altijd willen helpen.

Wij kijken uit naar jou!

Jouw werkomgeving
In deze functie mag je Angela, onze lead people & culture, vol enthousiasme doen verbazen en laten zien hoe we verder bouwen aan ons eigen team! Samen met onze collega’s van recruitment, talent development, business partners, compensation & benefit en het support & administratie team leveren we advies en ondersteuning op het gebied van people & culture aan Quion en de andere werkmaatschappijen van de Blauwtrust Groep.


Wat ga je doen?

Als expert HR support & administration speel je een belangrijke rol in de operationele dienstverlening van HR aan de organisatie. Je bent in de lead en zorgt dat het werk goed verdeeld is, dat collega’s opgeleid worden waar nodig, en dat het werk verder gestructureerd wordt. Je werkt hierbij nauw samen met Ellen & Cynthia.

Wat ga je zoal doen:

 • Je bent de spin in het web op het gebied van in-, door- en uitstroom. Jij coördineert de werkprocessen van mutaties, brieven, indiensttredingen, beloningsvoorstellen, urenwijzigingen en tal van overige arbeidsvoorwaarden;
 • Afhandelen en uitzetten van HR-gerelateerde vragen, zowel telefonisch als via de gezamenlijke mailbox;
 • Invoeren van diverse personele mutaties in ADP;
 • Onderhouden van de digitale (en fysieke) personeelsdossiers in ADP;
 • Ondersteuning bij de verzuimadministratie en het verzuimmanagement;
 • Bezettingsoverzichten voor leidinggevenden, OR, etc. maandelijks verzorgen;
 • Coördinatie van het pre-employment screeningsproces.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

In ieder geval een positieve mindset, empowerment, eigen regie, humor en passie voor je werk. Vanuit verbinding en resultaat ga je knallen en verbeteringen waar nodig aanbrengen. Jij geeft sturing en stippelt de meest efficiënte weg duurzaam uit. 

Daarnaast

 • Is het een must om kennis en ervaring te hebben met ADP en Excel (jij blinkt hierin uit) en tenminste 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Heb je een HBO diploma op zak dan is dat mooi meegenomen;
 • Heb je ervaring met het maken van HR rapportages en wil je hier anderen in begeleiden; 
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
 • Heb je kennis en ervaring met een personeelsinformatiesysteem.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Supertoffe collega’s met passie voor ons werk;
 • Een marktconform salaris & 160 vakantie-uren o.b.v. 32 uur per week;
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Laptop;
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 21.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.

Interesse?

Zie jij jezelf al helemaal passen bij ons team? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met recruiter Rachelle van der Kemp via rachelle.vanderkemp@quion.com of 06-15623025.