Stagiair Recruitment (M/V) per februari 2022

Omschrijving

Denk jij dat je talent voor Quion een geweldige candidate experience kan bieden? Heb je zin om actief aan de slag te gaan met recruitment en voel jij je thuis in een veranderende organisatie? Lees dan snel verder!

Jouw werkomgeving

Als stagiair vorm je samen met de recruiter en recruitment coördinator een team. Je wordt actief betrokken in de werving & selectie van nieuwe collega’s. Verder bestaat het team waar je je vast gaat thuisvoelen uit een HR manager, 2 HR adviseurs, opleidingsadviseur en 2 HR medewerkers. Ben jij de volgende winnaar van onze Kahoot quiz? Of heb je een ander leuk plan voor het volgende team moment om successen te vieren?

Wat ga je doen?

Je spreekt dagelijks kandidaten en zorgt ervoor dat ze met alle benodigdheden op dag 1 kunnen starten. Je plant gesprekken in en evalueert samen met jouw recruitment team wat de volgende stappen zijn. Daarnaast mag je je ook bezig houden met onze employer branding strategie, die momenteel vol in ontwikkeling is. Er zijn ideeën genoeg om hieraan een invulling te geven. Je wordt betrokken bij belangrijke HR thema’s van Quion.


Vereisten

Wie zoeken wij? 

Je bent op zoek naar een 3e jaars meewerkstage voor je HBO opleiding per februari 2021, bij voorkeur richting HR, personeel en organisatie. Je bent enthousiast, proactief en sterk in de communicatie, zowel in woord als geschrift. 

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Wij bieden jou een informeel, enthousiast en gezellig team waarin jij in alle vrijheid kan leren en groeien in het vak van recruitment. Tevens hebben wij regelmatig mooie functies openstaan binnen Quion voor starters op de arbeidsmarkt en kunnen we hier tijdens jouw stage al met je over in gesprek. We kijken zeker ook naar jouw eigen ambitie!

Wij bieden jou €450 bruto aan maandelijkse stagevergoeding o.b.v. 38 uur per week. 

Interesse?

Ben jij de stagiair die zich verder wil verdiepen in recruitment en employer branding? Neem dan contact op met Ilze de Waard (06-15162845, ilze.dewaard@quion.com) of Rachelle van der Kemp (06-15623025, rachelle.vanderkemp@quion.com).