Skip to content

Teamlead HR Support (32 tot 38 uur per week)

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselPeople & culture

Functieomschrijving

Wil jij de leiding pakken in de doorontwikkeling van ons HR support team? Krijg jij energie van het zo efficiënt mogelijk inrichten van werkprocessen waarbij de employee experience centraal staat? Ben je geïnteresseerd in de wereld van HR administratie en systemen en in staat om de constant veranderende wetgeving goed te implementeren? Ben je van nature coachend en inspirerend en gericht om anderen in hun kracht te zetten? Dan drinken we graag een kop koffie met je!


Jouw werkomgeving

Samen met onze collega’s van recruitment, talent development, de HR business partners en het HR support team leveren we advies en ondersteuning op het gebied van People & Culture aan Quion en de andere werkmaatschappijen van de Blauwtrust Groep.

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het HR support team samen met Cynthia, Ellen en een nog te werven nieuwe collega). HR support beheert alle administratieve processen rondom in- door- en uitstroom, werkt nauw samen met de salarisadministratie en bewaakt de kwaliteit van haar dienstverlening en verzorgt de benodigde data voor diverse stakeholders. Een belangrijke rol dus!


Wat ga je doen?

Als teamlead HR support ben je verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van HR support binnen ons People & Culture team. Belangrijkste vertrekpunten zijn hierbij first time right, efficiënt en effectief ingerichte werkprocessen en snelle doorlooptijden. Je bent een belangrijke linkin pin tussen het beleid en de uitvoering hiervan in de praktijk.


Kortom, als teamlead HR support

 • Ben je de leidinggevende van het supportteam, voer je de performance gesprekken en begeleidt je de groei en ontwikkeling van je teamleden
 • Ben jij de spin in het web op het gebied van in-, door- en uitstroom. Jij coördineert de werkprocessen van mutaties, brieven, indiensttredingen, beloningsvoorstellen, urenwijzigingen en tal van overige arbeidsvoorwaarden;
 • Optimaliseer jij de werkprocessen rondom HR support;
 • Heb je een rol in HR projecten en de implementatie daarvan (bijvoorbeeld wijzigende wet- en regelgeving);
 • Overzie jij de impact van corporate beslissingen en vertaal je deze naar acties voor het team;
 • Speel je een rol in verzuimmanagement en de juiste vastlegging in samenwerking met HR business partners;
 • Ben je verantwoordelijk voor het opzetten van rapportagelijnen en genereren van data voor o.a. management en OR;

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

In ieder geval een positieve mindset, empowerment, eigen regie, humor en passie voor je werk. Vanuit verbinding en resultaat ga je aan het werk en breng je verbeteringen aan waar nodig. Jij geeft sturing en stippelt de meest efficiënte weg duurzaam uit. Je hebt in je loopbaan ervaring opgedaan met het coachen en begeleiden van collega’s en krijgt er energie van om mee te bouwen aan een veranderende organisatie.


Daarnaast

 • Is het een must om kennis en ervaring te hebben met ADP en Excel (jij blinkt hierin uit) en tenminste 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Heb je een HBO diploma op zak dan is dat mooi meegenomen;
 • Heb je ervaring met het maken van HR rapportages en wil je hier anderen in begeleiden;
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 600 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Supertoffe collega’s met passie voor ons werk;
 • Een salaris tussen € 3.153 en € 4.505 bruto per maand & 190 vakantie-uren op basis van 38 uur per week;
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Laptop;
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel  met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Angela Sanchit op telefoonnummer 06-15315520. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiters Ilze de Waard 06-15162845 of Rachelle van der Kemp 06-15623025.

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel
People & culture

of

Apply with Indeed onbeschikbaar