Skip to content

Teammanager Backoffice (38 uur per week)

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselBackoffice

Functieomschrijving

Zit leidinggeven en coachen in jouw bloed en wil je meebouwen aan een dynamische organisatie? Heb jij de ambitie om samen met je team de beste service te verlenen aan onze klanten? Wil je continu verbeteren en heb je een grote interesse in automatisering en robotisering? Dan zijn we op zoek naar jou!


Jouw werkomgeving

In de rol van teammanager Backoffice ben je onderdeel van Operations en ben je primair verantwoordelijk voor je team en stuur je met de andere teammanagers de gehele Backoffice aan. De Backoffice bestaat uit 4 teams. Ieder team is verantwoordelijk voor een aantal deelprocessen met betrekking tot het beheer van hypotheken. Je team bestaat uit 15 tot 20 personen.


Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat jouw team het beste uit zichzelf haalt en dat de gewenste output behaald wordt. Je begeleidt, instrueert en motiveert de medewerkers. Je denkt vooruit en ziet kansen gericht op procesverbeteringen en efficiency. Je denkt hierbij buiten de bestaande kaders en kan ideeën en vernieuwingen succesvol overbrengen en tot uitvoering (laten) brengen. Naast dat je zorgt dat de productie op target is begeleid je ook verandertrajecten. Dit zorgt ervoor dat de functie complex en uitdagend is. Je bent klantgericht en hebt de ambitie om de beste service te verlenen aan onze klanten.

Kortom, als teammanager Backoffice

• Draag je zorg voor de coördinatie en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden

• Bewaak je en geef je sturing aan de kwaliteit en efficiëntie van de werkzaamheden en processen

• Voer je “het goede gesprek” met je medewerkers met als doel ze te ontwikkelen en te laten groeien

• Fungeer je als aanspreekpunt binnen je team voor vragen en problemen met betrekking tot het functioneren van medewerkers

• Coördineer je administratieve taken en bewaak je het budget

• Draag je zorg voor werkoverleg en de interne communicatie naar de medewerkers van je team

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Het aansturen van een team is jouw passie. Je past je leiderschapsstijl moeiteloos aan op de verschillende behoeften van de mensen in je team. In je loopbaan heb je ruime ervaring opgedaan met verandermanagement en procesverbeteringen. Je krijgt energie van het coachen van medewerkers.

Daarnaast

 • Heb je een HBO diploma of aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO niveau.
 • Heb je minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring aan een team van 15 tot 20 personen
 • Heb je ervaring binnen de zakelijke dienstverlening
 • Ben je bij voorkeur in bezit van WFT basis en Hypothecair Krediet of bereid om deze op korte termijn te behalen
 • Heb je ervaring met werken via de Lean en/of Agile methode
 • Goede beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal

We vinden het belangrijk dat er qua persoonlijkheid en competenties een goede match is met de functie en met Quion, daarom zal een online assessment onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.


Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen de €3.153 en € 4.505 bruto per maand & 190 vakantie-uren
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Laptop en smartphone
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Stefan de Kooter op telefoonnummer 06-25405401. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845. 

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel
Backoffice

of

Apply with Indeed onbeschikbaar