Teammanager Customer Care (38 uur)

Omschrijving

Zit leidinggeven en coachen in jouw bloed en wil je meebouwen aan een dynamische organisatie? Heb jij de ambitie om samen met je team de beste service te verlenen aan onze klanten? Wil je continue verbeteren en heb je eerder verandertrajecten begeleid? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

 

Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.

 

In de rol van teammanager Customer Care ben je onderdeel van de afdeling Customer Care. Deze afdeling zal uit 2 teams gaan bestaan. Deze teams bestaan uit medewerkers Customer Care Proactive, recovery en loss reduction. In de functie van teammanager Customer Care ben je primair verantwoordelijk voor je team en de dagelijkse aansturing van de operatie. Customer Care is als beste in staat om risico’s en verliezen voor onze geldverstrekker te beperken en helpt om aan de zorgplicht te kunnen voldoen. Met duurzame oplossingen helpt Customer Care pro-actief om leningen betaalbaar te houden.

 

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat jouw team het beste uit zichzelf haalt en dat de gewenste output behaald wordt. Je begeleidt, instrueert en motiveert de medewerkers. Je denkt vooruit en ziet kansen gericht op procesverbeteringen en efficiency. Je denkt hierbij buiten de bestaande kaders en kan ideeën en vernieuwingen succesvol overbrengen en tot uitvoering (laten) brengen. Naast dat je zorgt dat de productie op target is begeleid je ook verandertrajecten. Dit zorgt ervoor dat de functie complex en uitdagend is. Je bent klantgericht en hebt de ambitie om de beste service te verlenen aan onze klanten.

 

Kortom, als teammanager Customer Care

 • Draag je zorg voor de coördinatie en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden
 • Je onderhoudt contacten met geldverstrekkers en distributiepartijen om onze dienstverlening verder te verbeteren en je signaleert commerciële kansen
 • Bewaak je en geef je sturing aan de kwaliteit en efficiëntie van de werkzaamheden en processen
 • Voer je “het goede gesprek” met je medewerkers met als doel ze te ontwikkelen en te laten groeien
 • Fungeer je als aanspreekpunt binnen je team voor vragen en problemen met betrekking tot het functioneren van medewerkers
 • Coördineer je administratieve taken en bewaak je het budget
 • Draag je zorg voor werkoverleg en de interne communicatie naar de medewerkers van je team

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Het aansturen van een team is jouw passie. Je past je leiderschapsstijl moeiteloos aan op de verschillende behoeften van de mensen in je team. In je loopbaan heb je ruime ervaring opgedaan met verandermanagement. Je krijgt energie van het coachen van medewerkers.

 

Daarnaast

 • Heb je een HBO diploma of aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO niveau.
 • Heb je minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring aan een team van 15 tot 20 personen
 • Heb je ervaring binnen de zakelijke dienstverlening
 • Ben je in het bezit van je diploma “basiskennis hypotheken” en je WFT basis
 • Heb je ervaring met werken via de Lean methode

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitsonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een basissalaris tussen de €3.384 en € 4.834 bruto per maand & 190 vakantie-uren
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Laptop en smartphone
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Joost Hunink (06-55273777) Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Amine Özkal op telefoonnummer (06-15162845).