Teammanager KCC Telefonie (38 uur per week)

Omschrijving

Kijk jij vanuit de ogen van de klant terwijl je jouw team aanstuurt? Wil je meebouwen aan een dynamische organisatie? Heb jij de ambitie om samen met je team de beste service te verlenen aan onze klanten? Dan zijn we op zoek naar jou!


Jouw werkomgeving

Als teammanager KCC geef je leiding aan een Klancontactcenter team telefonie Backoffice, oftewel dé klantenservice op het gebied van hypotheken. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle 1e lijns klantcontact met consumenten en tussenpersonen zoals hypotheekadviseurs en notarissen met vragen over lopende hypotheken. Deze vragen komen vooralsnog telefonisch binnen, maar in de loop 2021 zal dit ook steeds meer via de chat en per mail worden. Het team bestaat uit ongeveer 36 collega’s. Het is een heel gemêleerd en hecht team en de sfeer op de afdeling is erg goed.


Wat ga je doen?

Je inspireert jouw team om doelen rondom NPS (Net Promotor Score), FTR (first-time-right) en AHT (Average Handle Time) te behalen en te verhogen. Je denkt vooruit en ziet kansen gericht op procesverbeteringen en efficiency. Je denkt hierbij buiten de bestaande kaders en kan ideeën en vernieuwingen succesvol overbrengen en tot uitvoering (laten) brengen.

Kortom, als teammanager KCC

 • Draag je zorg voor de coördinatie en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden op het contactcenter
 • Bewaak je de KPI’s en geef je sturing aan de kwaliteit en efficiëntie van de werkzaamheden en processen
 • Voer je continue “het goede gesprek” met je medewerkers met als doel ze te ontwikkelen en te laten groeien
 • Fungeer je als aanspreekpunt binnen je team voor vragen en problemen met betrekking tot het functioneren van medewerkers
 • Coördineer je administratieve taken en bewaak je het budget
 • Draag je zorg voor werkoverleg en de interne communicatie naar de medewerkers van je team

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Als teammanager KCC heb je lef en neem je initiatief. Jij doet er alles aan om dat wow-effect te creëren bij elk contact met onze klanten en weet dit over te brengen op jouw team. Het aansturen van een team is jouw passie. Je past je leiderschapsstijl moeiteloos aan op de verschillende behoeften van de mensen in je team.

Daarnaast

 • Heb je een HBO diploma of aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO niveau.
 • Heb je minimaal 3 - 5 jaar leidinggevende ervaring binnen een 1e lijns klantcontactcenter inbound telefonie omgeving (facilitair, in-house of beide)
 • Heb je ervaring met werken via de Lean methode

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen de €3.070 en € 4.387 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week & 190 vakantie-uren
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Laptop en smartphone
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Amresh Raghoenath op telefoonnummer 06-5436444. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.