Teammanager Midoffice (38 uur)

Omschrijving

Zit leidinggeven en coachen in jouw bloed en wil je meebouwen aan een dynamische organisatie? Heb jij de ambitie om samen met je team de beste service te verlenen aan onze klanten? Wil je continue verbeteren en heb je eerder verandertrajecten begeleid? Dan zijn we op zoek naar jou!


Jouw werkomgeving

In de rol van teammanager Midoffice ben je onderdeel van Operations. De Midoffice bestaat momenteel uit 7 teams. Ieder team bedient één of meerdere geldverstrekkers. In de functie van teammanager Midoffice ben je primair verantwoordelijk voor je team en stuur je met de andere teammanagers de gehele Midoffice aan. Je team bestaat uit 15 tot 20 personen en is verantwoordelijk voor het behandelen van de hypotheekaanvragen en het beoordelen van de daarvoor benodigde documenten. De primaire werkzaamheden binnen het team bestaan uit offreren, beoordelen van documenten en het geven van finaal akkoord. Daarbij is er continu contact met de adviseurs/distributiepartijen om er samen voor te zorgen dat de aanvraag zo soepel mogelijk door het proces loopt.


Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat jouw team het beste uit zichzelf haalt en dat de gewenste output behaald wordt. Je begeleidt, instrueert en motiveert de medewerkers. Je denkt vooruit en ziet kansen gericht op procesverbeteringen en efficiency. Je denkt hierbij buiten de bestaande kaders en kan ideeën en vernieuwingen succesvol overbrengen en tot uitvoering (laten) brengen. Naast dat je zorgt dat de productie op target is begeleid je ook verandertrajecten. Dit zorgt ervoor dat de functie complex en uitdagend is. Je bent klantgericht en hebt de ambitie om de beste service te verlenen aan onze klanten.


Kortom, als teammanager Midoffice

 • Draag je zorg voor de coördinatie en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden
 • Je onderhoudt contacten met geldverstrekkers en distributiepartijen om onze dienstverlening verder te verbeteren en je signaleert commerciële kansen
 • Bewaak je en geef je sturing aan de kwaliteit en efficiëntie van de werkzaamheden en processen
 • Voer je “het goede gesprek” met je medewerkers met als doel ze te ontwikkelen en te laten groeien
 • Fungeer je als aanspreekpunt binnen je team voor allerhande vragen en problemen
 • Coördineer je administratieve taken, zorg je continu voor de juiste bezetting afhankelijk van het werkaanbod en bewaak je het budget
 • Draag je zorg voor dag- en weekstarts, het regulier werkoverleg en de interne communicatie naar de medewerkers van je team

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Het aansturen van een team is jouw passie. Je past je leiderschapsstijl moeiteloos aan op de verschillende behoeften van de mensen in je team. In je loopbaan heb je ruime ervaring opgedaan met verandermanagement. Je krijgt energie van het coachen van medewerkers.


Daarnaast

 • Heb je een HBO diploma of aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO niveau.
 • Heb je minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring aan een team van 15 tot 20 personen
 • Heb je ervaring binnen de zakelijke dienstverlening
 • Ben je bij voorkeur in bezit van WFT basis en Hypothecair Krediet of bereid om deze op korte termijn te behalen
 • Heb je ervaring met werken via de Lean methode

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen de €3.566 en € 5.094 bruto per maand & 190 vakantie-uren
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken, gedeeltelijk vanuit huis
 • Laptop en smartphone
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Tim Beekhuijzen op telefoonnummer 06-11333015. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.