Teammanager Quality Assurance (38 uur per week)

Omschrijving

Ben jij een ervaren teammanager die de visie en ervaring heeft om Quality Assurance samen met het team naar een next level te brengen? Denk je in kansen en gaat jouw hart sneller kloppen van het verbeteren van kwaliteit en zekerheid geven over financiële processen aan stakeholders in- en extern? En heb je een sterke affiniteit met automatisering en het optimaal inzetten van data dienstbaar aan het kwaliteits- en controleproces? Dan ben jij de teammanager Quality assurance waar Quion naar op zoek is!


Jouw werkomgeving

In de rol van teammanager Quality Assurance ben je onderdeel van de afdeling Lean & Innovatie. Deze afdeling bestaat uit 4 teams en jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van het team Quality Assurance. Het team bestaat uit 6 medewerkers en is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de 1ste lijns controles binnen de operationele afdelingen.

Je rapporteert aan de Manager Operations Lean & Innovatie over de voortgang, resultaten, aanbevelingen en de overige werkzaamheden en knelpunten. Je komt pro actief met voorstellen/ adviezen richting senioren, teammanagers en management.


Wat ga je doen?

Als teammanager Quality Assurance zorg je ervoor dat jouw team het beste uit zichzelf haalt en dat de gewenste doelen worden behaald. In deze functie ben je de spil tussen de operationele teams en het Assurance domein. Belangrijke uitdaging is Quality Assurance binnen Operations breed naar een hoger niveau te tillen. Dit doe je door alignment te creëren in de aanpak op de verschillende afdelingen en optimale inzet van beschikbare tooling als OCR en onderliggende data dienstbaar te maken aan het verder optimaliseren van het kwaliteits- en controleproces.


Je begeleidt, instrueert en motiveert de medewerkers in je teams. Je kijkt vooruit en ziet kansen gericht op procesverbeteringen en efficiency. Je denkt hierbij buiten de bestaande kaders en kan ideeën en vernieuwingen succesvol overbrengen en tot uitvoering (laten) brengen. Daarnaast coördineer je de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Je bent een klankbord voor de manager Lean & Innovatie en geef je hem advies. Tot slot vertegenwoordig je de manager Lean & Innovatie zowel intern als extern indien nodig.

Kortom, als teammanager Quality Assurance

 • Heb je de visie en neem je de lead in het Operations breed naar een next leven brengen van het kwaliteits- en controleproces daarbij optimaal gebruik makend van beschikbare tooling en data
 • Bewaak je en geef je sturing aan de 1ste lijns controles
 • Voer je gesprekken met je teamleden met als doel het ontwikkelen en laten groeien van de medewerkers.
 • Onderhoud je contacten met in- en externe stakeholders zoals klanten en andere afdelingen, en draag je zorg voor opvolging van gemaakte afspraken
 • Draag je zorg voor werkoverleg en de interne communicatie naar de medewerkers van het team
 • Draag je zorg voor de naleving en actualiteit van procedures

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Verbeteren zit bij jouw in de genen! Jij bent de persoon die de vertaling maakt van de normen en kaders t.a.v. kwaliteit naar uitvoerbare/controleerbare 1ste lijns controles. Je schroomt niet om samen met het team op pad te gaan om bevindingen om te zetten in verbeteringen en resultaat.

Het aansturen van een team is jouw passie. Je past je leiderschapsstijl moeiteloos aan op de verschillende behoeften van de mensen in je team. Je houdt goed het overzicht en je hebt een open en directe manier van communiceren. Je bent een stevige gesprekspartner die invloed uitoefent op basis van deskundigheid/inhoud/ overtuigingskracht.

Daarnaast

 • Heb je een afgeronde relevante HBO opleiding (bijv. accountancy/controlling).
 • Heb je een aantoonbare financiële controlling achtergrond en heb je kennis van processen in de financiële dienstverlening (geldstromen).
 • Heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar met het aansturen van teams bij voorkeur de financiële dienstverlening.
 • Heb je aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van controle frameworks en vanuit visie en optimale inzet van tooling en technieken naar een next level brengen van quality assurance organisatiebreed

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen de € 3519 en € 5027 bruto per maand & 190 vakantie-uren
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Laptop en smartphone
 • Ingerichte thuiswerkplek
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Mark Lampe op telefoonnummer 06-14190645. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ilze de Waard op telefoonnummer 06-15162845.