Tester (32 tot 38 uur per week)

Omschrijving

Ga jij er samen met je scrumteam voor zorgen dat onze hypotheeksystemen en applicaties aan de gebruikerswensen voldoen en dat ze van de hoogste kwaliteit zijn? Ben je nieuwsgierig en klantgericht en weet je inhoudelijk bij te dragen aan het structureel verbeteren van ons totale testproces? Wil jij onze service elke dag een stukje beter maken? Lees dan snel verder!


 Jouw werkomgeving
Als tester bij Quion maak je deel uit van een van de scrumteams van de afdeling IT&Delivery Supply. Zoals elk team binnen IT&D werken zij volgens de Agile filosofie wat dus ook betekent dat je als tester een actieve rol hebt binnen dit multidisciplinair zelfsturend team. Jouw team houdt zich bezig met de applicaties en systemen rondom het hypotheek acceptatieproces. Belangrijk speerpunt is het ontsluiten van externe bronnen en het STP maken van processen. 


Wat ga je doen?
Als tester bij Quion word je uitgedaagd om vanuit je eigen expertise een bijdrage te leveren. Samen met je scrumteam verwerk je voor elk proces alle wijzigingsaanvragen. Een dynamisch team dat de waarde van IT inziet en zoveel mogelijk wil bereiken met zo min mogelijk middelen. Belangrijk hierbij is het beheren, vastleggen, classificeren en documenteren van testcases, -scripts en -resultaten. De uitdaging ligt in de afhankelijkheden met partijen buiten Quion en de focus houden op kwaliteit vs snelheid. 

Je houdt je onder andere bezig met het:

 • analyseren van processen als voorbereiding op het schrijven van testscripts
 • opstellen van gestructureerde testscripts, volgens de TMap Next methodiek
 • voorbereiden en uitvoeren van testen, en het onderhouden van de regressietestset
 • analyseren van knelpunten en voorstellen van verbeteringen
 • rapporteren over de voortgang en uitvoer van testen

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.


Als tester sta je voor kwaliteit en duidelijkheid. Je voelt je comfortabel binnen complexe systemen. Jij vindt testen belangrijk en die missie zend jij luid en duidelijk uit. Met jouw sprankelende persoonlijkheid ben je een inspirerende collega en een aanvulling voor het team en de organisatie. Je zet  alle zeilen bij om altijd de beste service te bieden aan de klanten. Je weet waar je ambities liggen en deinst niet terug voor het aanscherpen van je skills en het verhogen van je kennisniveau. We leggen niet voor niets de verantwoordelijkheid zo laag mogelijk in de organisatie: we willen dat je lef toont en zegt waar het op staat. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt. Je neemt in het team een voortrekkers rol en coacht je collega's. Je bent communicatief sterk en schakelt gemakkelijk met verschillende mensen binnen de organisatie, 

 

Onze ideale tester beschikt over:

 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur door een opleiding op het gebied van testen
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met testautomatisering  
 • Een ITIL Foundation en TMap Next en/of ISTQB certificaat
 • Kennis van XML, Soapui, scripting en/of databases
 • Kennis van Agile/Scrum, Kanban en de Lean-methode en -tools
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal 

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitsonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

 

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

 

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen € 2558 en € 4200 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring) & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week 
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting


Maak jij het verschil?

Neem de regie over je eigen ontwikkeling en deel met ons jouw kennis en expertise. Interesse? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Simon Hof op telefoonnummer 06 2279 4389. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Ilze de Waard op telefoonnummer 06 1516 2845.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend. Het betreft een vaste functie in dienst bij Quion.